ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Thea Verifierad kund 05/11/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Acne

Köpte denna och kollade inte ingredienserna. Innehåller oxybenzon som är välkänt till att förorena haven och förstör korallreven. Finns andra ifrån samma märke som då inte innehåller detta ämne.

24 0
Madeleine Verifierad kund 29/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Suverän mot solens strålar! Klarar en veckas charter samt tre veckors solsemester! Ansiktet blir inte rött av solens strålar utan man har ett fullgott skydd! Kan vistas i solen med denna med endast en smörjning på morgonen! Ansiktet ser lika fint ut på kvällen! Den har så gott skydd så ansiktet är lika ljust som innan solsemester. Vi gillar ju det. Inga mer rynkor åt folket!

0 0
Maja Verifierad kund 02/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Superbra både som dag- och nattkräm! Sjunker lätt in i huden och lämnar ingen vit hinna alls. Har torr hy på vintern men denna har absolut funkat för mig. Huden blir mjuk och len efter användning. Rekommenderas varmt! :)

2 0
Lisa Verifierad kund 28/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Säger som en tidigare talare, behöver nog inte leta efter en ny dagkräm. Krämen är lätt, sjunker in snabbt i huden, blir inget vitt kladd efteråt. Nu har jag bara använt krämen i en månad (mars) så det enda jag är osäker på är om den är tillräckligt återfuktande på senhöst/vinter.

1 0
Eira Verifierad kund 09/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Efter att jag testat denna känner jag faktiskt ingen anledning att leta vidare bland dagskrämer... jag som ändå älskar att hela tiden testa nytt. Den är helt enkelt allt jag vill ha i en dagskräm. Känner att jag får ett härligt lyster av den. Den är lätt att ta på. Smälter in i huden. Fungerar hur bra som helst under smink. Ingen hemsk doft, eller vit hinna vilket annars brukar vara vanligt i produkter med hög SPF. Kan inte annat än att rekommendera den. Använder den året runt men använder andra återfuktande produkter under på vintern.

3 0
Karin Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En stor favorit som jag alltid återvänder till! Återfuktar fint och lämnar ingen vit hinna trots hög spf.

0 0
Hanna Verifierad kund 09/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Väldigt bra kräm! Återfuktar huden men lämnar ingen klibbig hinna efter sig utan huden lämnas matt. Perfekt att den här spf 50. Jag älskar denna krämen!!

2 0
Sofia Verifierad kund 27/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Jättebra dagkräm med hög spf, som inte blir vit eller täpper till huden eller gör den inte glansig. Min hy blir len o mjuk.

2 0
Joanna Häggblom Verifierad kund 07/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa ansiktscreme som existerar! Får panik över att den saknas i sortimentet gång på gång, hoppas inte att den är på väg att sluta tillverkas! Jag är superkänslig, snövit med röd underton, minimala porer, inga synliga rynkor, väldigt solkänslig, inga finnar men kan få breakouts av produkter som irriterar eller täpper till. PC har förändrat min hy(och liv) vill aldrig sluta med denna, det enda är priset som är saftigt för en student ? enda solskyddet som INTE gör en vit/white cast och INTE svider i ögonen hur mkt man än badar eller svettas! Magi! Ber till alla universums gudar att den inte är på g att försvinna! Går inte att klicka i ''yttorr'' men jag blir lätt torr och stram av rengöringsprodukter, bad och kyla och denna räcker året runt för mig utan att torka ut man kan addera ansiktsolja på kvällarna nån gång ibland på vintern som en mask.

7 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du trivs så bra med denna creme. Det är verkligen en jättebra produkt och är en creme som givetvis kommer finnas kvar i sortiment. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Pernilla Verifierad kund 23/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Härlig konsistens och återfuktande. Jag upplever att krämen går in i huden vid applicering men tyvärr bildar den lätt små ''korvar'' om jag råkar ta mig i ansiktet under dagen och är lätt att ''skava'' av. Jag kommer återgå till skin recovery spf30 eftersom den inte beter sig på det sättet.

2 0
Constance Verifierad kund 11/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Äntligen en spf-kräm som har hög spf men inte ger finnar. Jag har väldigt känslig hy och solkräm har alltid varit så svårt för mig att hitta. Den här sjunker snabbt in i huden, ger bra med fukt (jag är enormt yttorr) och gör mig inte extra blank. Luktar som solkräm men det tycker jag är charmigt.

3 0
Sara Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Lätt kräm. Sjunker snabbt in i huden (avskyr krämer som kladdar) . Skönt återfuktande.

6 0
Josefin Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Ger bra med fukt och sjunker in snabbt trots sin konsistens som är väldigt lik vanlig solkräm. Lämnar ingen vit hinna. Tycker den dämpar rodnader efter finnar/plitor som läker.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Skin Restoring Moisturizer SPF50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.