ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Marika Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Magisk att smörja in naglarna med! De blir omedelbart fräscht vita och fuktmättade.

2 0
Emma Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

This gives really silky skin which stays moisturized the whole day.

2 0
Emilia Verifierad kund 09/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Den gav len hud men hjälpte inte alls mot pigmenteringar och då applicerade jag dag och natt och ibland under dagen för att det verkligen så effekt. Tyvärr blev det ingen skillnad efter att flaskan tog slut. Jag behöver nog hitta en ny produkt som är lite starkare än detta.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att behandla pigmenteringar måste man ha tålamod och ge det tid. Beroende på hur länge man haft sina pigmenteringar samt hur djupt ner i huden de sitter kan det ta upp till 6 månader att arbeta bort dem med rätt produkter. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring hud du bäst behandlar dina pigmenteringar. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Marie Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Köpte denna till hals och bröst. Huden blir verkligen silkesmjuk och återfuktad. Tror att jag har hittat en riktig favorit!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Retinol Skin-Smoothing Body Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.