ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Marika Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Magisk att smörja in naglarna med! De blir omedelbart fräscht vita och fuktmättade.

2 0
Emma Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

This gives really silky skin which stays moisturized the whole day.

2 0
Kim Verifierad kund 24/06/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Finnar & plitor Acne

Okej, helt magiskt, denna produkt räddade mig från den acne jag hade på bröstet. Luktar gott, underbar konsistens, smidig pump som är lätt att ta med på resan. Dock kommer jag inte kunna köpa igen efter att jag lärde mig om Paula's Choice användning av ingredients utvunna från hajar. Jag kan inte stå bakom företag som bidrar till utplåning av hajar, eller skadar vårt marint liv. Kommer behöva hitta andra alternativ till denna.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Kul att höra att du varit nöjd nöjd med produkten. Paula's Choice är en del av leaping bunny projektet vilket menas att dom värnar om djuren. Vissa produkter har animaliskt utsprung och vissa produkter är även veganska. Denna produkt har animaliskt ursprung från biwax. Om du har andra funderingar kring det animaliska ursprunget i andra produkter så är du varmt välkommen att höra av dig till oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Emilia Verifierad kund 09/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Den gav len hud men hjälpte inte alls mot pigmenteringar och då applicerade jag dag och natt och ibland under dagen för att det verkligen så effekt. Tyvärr blev det ingen skillnad efter att flaskan tog slut. Jag behöver nog hitta en ny produkt som är lite starkare än detta.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! För att behandla pigmenteringar måste man ha tålamod och ge det tid. Beroende på hur länge man haft sina pigmenteringar samt hur djupt ner i huden de sitter kan det ta upp till 6 månader att arbeta bort dem med rätt produkter. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare kring hud du bäst behandlar dina pigmenteringar. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Em Verifierad kund 12/10/2019

Tyvärr fungerade inte produkten särskilt väl för pigmentfläckar. Jag applicerade både dag och natt på armen och huden blev len men hjälpte inte med pigmenteringen. Har förståelse för att det kan ta tid men något resultat borde en flaska kunna ge!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Förstår att snabbt resultat är att önska men just med pigmenteringar så är det ofta så att det tar tid och det kan ta upp till ett år innan fullt resultat visas. Ett tips är att addera en produkt med AHA syra för att jobba ännu mer effektivt på pigmentfläckar. Passande skulle vara RESIST SKIN REVEALING BODY LOTION WITH 10% AHA från samma märke. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss så guidar vi dig vidare via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marie Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Köpte denna till hals och bröst. Huden blir verkligen silkesmjuk och återfuktad. Tror att jag har hittat en riktig favorit!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Retinol Skin-Smoothing Body Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.