ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Sofia Verifierad kund 07/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Ett jättebra serum som verkligen ger lyster o en jämnare hudton.

4 0
Daniela Verifierad kund 12/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Denna tycker jag så mycket om. Känns som om den jämnar ut hyn. Lyster och mjukhet. Den kan även användas som primer. Kommer att köpa igen!!

0 0
M Verifierad kund 11/06/2019

Svåranvänd produkt. Innehåller mycket silikon vilket gör att den fungerar bra som primer på dagtid. Funkar dock inte som serum för mig eftersom efterföljande produkter ''rullar'' av.

0 0
Marianne Verifierad kund 06/04/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

En av de få produkter man ser en omedelbar effekt av. Huden ser klarare, friskare och ungdomligare ut direkt. Lägger den efter mitt serum och ansiktskräm, före min foundation. En jättehärlig produkt som jag helst inte vill vara utan.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.