ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Jessica Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Jag har haft problem med små plitor och igentäppta porer, särskilt i pannan, som ibland utvecklas till finnar. Efter att ha använt denna rengöringen ett tag nu så känner jag att huden har blivit mycket klarare och med förfinade porer. Jag känner mig inte lika blank i T-zonen heller. Supernöjd!

10 0
Maria Verifierad kund 01/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Jag har alltid haft känslig hy som lätt reagerat på produkter och samtidigt haft vissa problem med finnar. Har testa många olika produkter som ska vara milda, hjälpa mot orenheter osv men känt att ingen har nått upp till de krav jag känt jag behövt. Antigen har de inte rengjort ordentligt eller rengjort för mycket om skapat en strävhet i ansiktet istället. Men denna har hjälpt min hud till att bli sitt bästa jag. Har aldrig tidigare haft bättre hy än vad jag har nu och har kört på denna i snart ett år. Kanon enligt mig!

10 0
Caroline Verifierad kund 24/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Själva produkten är bra och så men jag vet inte om jag har fått en defekt förpackning eller något för den går verkligen inte att öppna (alltså få upp pumpen så att pumpfunktionen funkar). Jag har provat på alla möjliga vis och bett andra i tro om att jag ev. är korkad, men ingen framgång då heller. Nu får jag skruva av hela pumpen när jag ska ta av produkten, inte det värsta som kan hända i livet men opraktiskt - speciellt i duschen.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du gillar denna rengöring men det låter som att något är tokigt med produktens förpackning för du ska självfallet inte behöva skruva av hela pumpen för användning. Återkom till oss via mail/chatt/telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Anna Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne Blankhet

Helt fantastisk rengöring! Mjuk o krämig! Dryg! Rekommenderas!

2 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Bästa rengöring jag haft. Tyckte den var i dyraste laget men man får valuta för pengarna. Känns verkligen lyxig. Inte uttorkad och inte oljig utan bara sådär lagom!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.