ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Amanda Verifierad kund 07/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Superbra rengöring! Tar bort all makeup utan att man behöver gnugga sönder ögonen eller tvätta om flera gånger.

3 0
Jenny Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Superbra rengöring för min torra och känsliga hy! Just rengöring har alltid varit ett litet issue för min del då de effektiva alltid torkar ut för mycket. Denna är super då den rengör effektivt och skonsamt utan att stjäla fukt från huden. :)

3 0
Linn Verifierad kund 25/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Min absoluta favoritrengöring som jag använt i flera år nu. Använder den som min andra rengöring på kvällen efter oljetvätt och som ensam rengöring på morgonen. Den lämnar huden ren och mjuk utan att varken strama eller lämna en hinna på huden som vissa andra rengöringar kan göra. Jag har en blandhy som är fetare på sommaren och torrare på vintern och den här funkar lika bra året om. Den är bara helt perfekt!

0 0
Anette J Verifierad kund 19/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Kul att äntligen ha hittat en suverän rengöring till min hud! Använder den som steg 1 på morgonen och steg 2 på kvällen, då efter PC rengöringsolja. Får en fantastisk hy, efter rengöring med denna! Ger mig en klar hy med lyster!!! Känner mig fantastiskt ren och fräsch, tycker inte jag blir så torr.

0 0
Sanna Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Den här rengöringen är HELT fantastisk! Tar bort sminket i ett svep, rengör ordentligt och återfuktar. Kommer definitivt att fortsätta köpa denna, och rekommenderar den starkt.

0 0
Victoria Verifierad kund 12/01/2020

Detta är en av dom värsta rengöringarna jag provat.. huden blir stram och jag får torra eksem i hela ansiktet. Svider och torkar ut huden helt. Mycket besviken på denna produkt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att rengöringen inte kändes passande för dig. Resist Optimal Results Hydrating Cleanser är framtagen för en torr och mogen hy. Den passar även en allmänt känslig hy men har men en skör barriär är Skin Recovery Softening Cream Cleanser ett bättre val då denna är mer bevarande och stärkande på huden barriär. Vi finns tillgängliga på mail, chatt och telefon så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar guidning kring val av produkter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ann Swe Verifierad kund 30/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

En väldigt len och behaglig vattenbaserad rengöring. Har ej testat att ta bort makeup ännu då jag undviker att ha på mig det. Huden känns mjuk och ren utan att kännas stram.

0 0
Victoria Verifierad kund 16/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denna är alldeles för stark för mig. Blir jättetorr och får torra eksem över hela kinderna. Svider och stramar i hela ansiktet. I och med torrheten så får jag finnar av denna också. Rekommenderar inte.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna rengöring inte känts bra för dig. Då du beskriver att du kan få eksem och bli irriterad i huden så har Paula's Chocie många andra fina rengöringar som kan passa din hud bättre. Kontakta gärna oss på info@skincity.se med närmare information om din hud så guidar vi dig vidare kring val av rengöring. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ida Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Superbra rengöring! Tar bort all smink, man känner sig väldigt ren och återfuktad, ingen torr stramande hud! Dock ett minus att en flaska inte räcker särskilt länge, använt en pump vid redngöring två gånger om dagen och flskan räckte lite mer än 1,5 månad

0 0
Emy Verifierad kund 14/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Fantastisk rengöring för min hud, den känns återfuktad och lugn efter tvätt. Älskar denna produkt!

1 0
Pernilla Verifierad kund 23/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En stor favorit. En skön krämig rengöring (löddrar ej) som funkar fint på min torra hud. Skapar ingen stramhet i huden efter användning.

2 0
Malin Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Bästa rengöringen! Tar lätt bort allt smink utan att torka ut. Huden känns len och smidig efteråt.

1 0
cathrine Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Använt i två år och älskar den, den tar bort all makeup utan att man behöver gnugga sönder ansiktet och man känner sig ren i huden efteråt!

2 0
Martina Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Superbra! Gillar jättemycket. Rengör och återfuktar!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Optimal Results Hydrating Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.