ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (28)
Sofie Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Helt fantastiskt produkt! Älskar den! Men väldigt dålig pumpflaska, man får inte ut de sista i flaskan! Borde byta förpackning.

15 0
Tessie Verifierad kund 31/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Den gör min hud otroligt mjuk och ger en fin lyster. Älskar den. Krävs två pump för mitt ansikte. Fungerar bra runt mina ögon också. Hade dock hoppats den skulle lukta mer som REN Omega 3 Serum för jag älskar den underbara doften. Denna luktar helt okej :)

0 0
Sofia Verifierad kund 11/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Totalt älskar detta serum, Så fort jag inte använder det så känns det verkligen. Huden känns stram och trist utan. Min röda och reaktiva hud har lugnat ner sig och har inte mycket rödhet alls kvar, huden känns fylligare. Använder också moisturizer från samma serie. Supernöjd med produkten, priset är dock lite tråkigt

0 0
Malin Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Älskar den här. Formulan känns lyxig och glider lätt på. Jag använder den både i ansiktet och på halsen (som annars är lätt att glömma bort). Jag tycker vissa fuktgivande produkter från PC kan kännas så tunga på huden, men den här får mig att känna mig fin och redo. Ger ett härligt lyster och huden blir framförallt så himla mjuk!

0 0
Elin Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Härlig konstistens. Dock tycker jag inte den tillför någon större skillnad. Den är trevlig på hyn men märker ingen skillnad med varken lyster eller fasthet. Har använt den i 1 månad och flaskan börjar dessutom redan ta slut.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att RESIST Omega+ Complex Serum inte uppfyllt dina förväntningar. Serumet är fyllt av essentiella omegafettsyror och ceramider som hjälper till att stärka hudens lipida barriär samtidigt som den hjälper till att hämma inflammation i huden. Vid regelbundet användande resulterar detta i en mer hållbar återfuktning och en mer motståndskraftig hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 08/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bästa serumet för att ta bort min yttorrhet!

1 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Ett av mina favoritserum! Använder denna varje kväll och ibland på dagen. Vaknar alltid upp med härligt lyster och återfuktad.

2 0
Sabina Verifierad kund 12/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag har letat efter ett serum som kan ersätta mitt oljeserum från REN och detta serum är så klockren. Inga doftämnen, men den doftar ändå.. gott och mumsigt. Det är exakt också vad den gör för huden. Reparerar, återfuktar, balanserar med fantastiska ingredienser och utan silikoner! Dryg och sjunker in bra i huden. Återköp, utan tvekan!

1 0
Olivia Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Ett serum som jag upplever Väldigt uppiggande för huden och fräscht! Jag älskar den fräscha doften utan massa parfym i. Inga problem för känslig hud som min:)

1 0
Sanna Verifierad kund 17/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Lätt och härligt serum som snabbt sjönk in snabbt i huden och upplevde även att den gjorde mig mindre ''vinterröd'' i ansiktet. Men märkte inga jätteskillnader fuktmässigt tyvärr!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att detta serum hjälpt till att stärka upp din hud och minskat dina rodnader. Under vintern blir huden lättare torr och det kan vara bra att se över hela sin hudvårdsrutin. Oftast behöver man en lättare rutin på sommaren och sedan en rikare till vintern. Du får gärna återkomma till oss via mail så hjälper vi dig att se över din nuvarande rutin för att se om det är något vi behöver ändra eller addera för att minska din torrhet. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Härligt serum som gör susen, använder morgon och kväll och det har hjälpt min supergoda vinterhy!

1 0
Emmi Verifierad kund 11/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

För min supertorra hy är detta ett måste året runt. Jag kan kombinera det med andra serum men är aldrig utan. Det är lite tjockare i konsistensen och håller min hy återfuktad och mjuk. Kommer aldrig byta ut det!

1 0
Ammie Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Ett återfuktande serum som är en stående favorit i mitt badrumsskåp. Väldigt yttorr men detta återfuktar riktigt bra under ansiktskrämen.

1 0
Belinda Verifierad kund 27/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Är jättenöjd med denna produkt, använder morgon och kväll i kombo med paulas choice redness relief vilket återfuktat min annars torra och trista vinterhy.

1 0
Lisa Verifierad kund 23/12/2018

Fantastiskt serum som jag använder på vintern när min dag-/nattkräm inte är tillräckligt återfuktande. Sjunker in snabbt i huden och gör den mindre irriterad och supermjuk utan att bli klibbig och kladdig som jag upplever vissa serum. Passar min känsliga hy utmärkt!

1 0
Smilla Verifierad kund 19/12/2018

Bästa serumet! Perfekt nu i vintertid under dag och nattkräm. Ej provat det någon annan årstid. Sjunker in i huden snabbt, man känner sig gosigt återfuktad.

1 0
Angela Verifierad kund 26/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

En utav mina absoluta favoriter från PC. Märker stor skillnad när jag använder detta. Min hud blir såååå mjuk och mycket mer tålig än vad den brukar vara.

2 0
Jenny Verifierad kund 07/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

När kommer denna tillbaka och man kan beställa den igen? Älskar den.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du tycker om detta härliga serum. Serumet är tillfälligt slut hos våran leverantör men vi hoppas på att serumet kommer åter inom kort. Fyll gärna i din mailadress under bevaka så kommer vi sända ett mail till dig så fort vi har serumet åter i lager. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity

Fanny Verifierad kund 28/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Väldigt bra återfuktande serum, både på sommaren och vintern! Tyvärr inte speciellt dryg, håller två månader om man använder morgon och kväll. Extra plus för bra flaska som är enkel att öppna för att få ut det sista av produkten.

2 0
Cissi Verifierad kund 09/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken

Ny holy grail för mig! Inte helt lätt att hitta produkter fullproppade med ceramider men här har vi en. Fantastiska ingredienser i en lätt serum/lotion som funkar perfekt under spf. Skulle rekommendera till både vänner och mormor och min man och alla andra som har en hud att ta hand om på bästa sätt.

4 0
Emelue Verifierad kund 18/05/2018

Gillar verkligen denna när min hud är torr. Den är fet. Gillar mycket under nattmasken, ger strålande hud på morgonen!

1 0
Moa Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Ett väldigt bra serum! Använder det morgon och kväll innan en återfuktande face mist och jag håller mig återfuktad hela dagen och vaknar upp återfuktad. Känns lyxig att använda och den är dryg så en liten pump räcker till hela ansiktet.

3 0
Marika Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta serum har jag använt under vintern då min torra hy blir än mer torr, tillsammans med Clinical ultra-rich moisturizer också från Paulas är det en perfekt kombination för att mota bort torrheten under vintern.

3 0
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Trodde att det här serumet inte skulle funka på min acnebenägna hy, men oj vad förvånad jag blev. Detta serumet har verkligen blivit en av mina favoriter. Går snabbt in i huden och lämnar den mjuk och smidig.

3 0
Veronica Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Underbart serum som smälter in i huden. Känns lyxigt och återfuktande, ibland använder jag enbart serumet för att det tillför tillräckligt med fukt och hoppar övriga dagkrämer. Bra om man känner att det man bli för mycket krämer under sminket och vill hålla huden ''ren''.

4 0
Linnea Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar den! Jättebra om man är yttorr med finnar, återfuktar bra och känns lätt och skön på huden.

3 0
Evelina Andersson Verifierad kund 04/03/2018

Har använt denna nu drygt en vecka. Och min hud känns underbar. Använder den på morgonen för att få ett bra skydd mot vad huden exponeras mot under dagen. Otroligt behaglig att applicera och den känns väldigt bra!

2 0
Sophia Verifierad kund 27/02/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

En ny favorit som omedelbart återfuktade och lugnade min torra, rödflammiga vinterhud. Effektiv även vid användning en gång om dagen och kan även ersätta dagkräm om man kombinerar med SPF.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Omega+ Complex Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.