ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Eira Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denna är ett absolut måste för mig under vintertiden! Den är helt underbar och jag är aldrig torr längre på grund av denna. Den passar dessutom utmärkt på min aknebenägna hy. Har du problem med torr till mycket torr hy så är denna din problem solver! Den ger mig all fukt jag behöver

10 0
Stephanie Verifierad kund 16/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

ÄLSKAR den här. Är alltid lika nervös över oljer pga min aknebenägna hud men denna hjälper till så mycket med att lugna ner (rodnader och ojämn hudton) samt få bort yttorheten jag strugglar med under vintern. Dessutom tycker jag att sen jag började använda den igen nu nyligen så har den snabbat på processen jag går igenom med att få bort gamla ytliga ärr från finnar osv, förmodligen pga återfukten den ger. Verkligen så bra.

1 0
Sabina Verifierad kund 07/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Vilken skön liten produkt. Avslutar hudrutinen med denna, antingen blandar i ansiktskrämen eller efter ansiktkrämen. Lindrar stramhet på mina torra kinder och min panna. Dock för liten flaska med ett stort pris. Finns andra bra oljor i större förpackning med bättre priser. Tredubbla mängden så kanske det är värt priset. Men en bra olja som inte blir för fet och klibbig på huden, går in fint och får en fin hälsosam glöd.

1 0
Marie Verifierad kund 04/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur

En helt okej produkt, men den imponerar inte på min torra hy. Den återfuktar för stunden, men flaskan är snart slut och jag är lika torr i ansiket när jag vaknar på morgonen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi hjälper dig gärna att se över din hudvårdsrutin i sin helhet för att du ska uppnå de bästa resultaten och för att du ska få bukt på din torrhet. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Helena Rohman Verifierad kund 09/04/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Tycker om Boost den blå. Vill ha en dag kräm som går in i huden.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Så roligt att höra att Moisture Renewal Oil Booster känns bra för din hud. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en passade dagcreme. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ammie Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Är väldigt yttorr i huden men denna olja gjorde inte mkt nämnvärt för mig. Hade hoppats på mer för min vintertorra hy efter ha läst recensionerna men denna köper jag nog inte igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna booster inte hjälpt din hud. Detta är en oljebaserad produkt som har fokus på att tillföra massa näring till huden. För att tillföra mer fukt kan det vara bra att kombinera oljan med Hyaluronic Acid Booster som innehåller massa hyaluronsyra som hjälper huden att lättare binda fukt på djupet. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon så tveka aldrig att kontakta oss om du önskar hjälp att hitta passade produkter för din hud. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Sussie Verifierad kund 09/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Klarar mig inte utan denna under vintertiden då jag blir såå torr i huden. Den är helt fantastisk. Blandar den med min dagkräm/nattkräm. Får ett jätte fint glow av den huden känns så mjuk och skön.

2 0
Karin Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Fantastisk olja som är ett måste i min hudvårdsrutin. Det enda negativa är att den tar slut snabbt.

4 0
Fanny Verifierad kund 04/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna olja gör under för min hy, speciellt under hösten och vintern. En riktig fuktbomb för mitt torra ansikte, applicerar den efter min BHA 1% lotion exfoliering och serum från PC recovery.

6 0
Evelina Verifierad kund 25/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Ett måste för mig! Använder den på vintern då jag blir yttorr, blandar den med min dag/nattkräm. Drömmen??? Värd varje krona!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Moisture Renewal Oil Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.