ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Malin Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

På grund av känslig hud så har jag provat det mesta från Paulas Choice och som tura var fungerar en del, men tyvärr inte allt. Känslig hud är ju väldigt individuellt även om det finns en del saker som man bör undvika. För mig är det all syntetisk parfym och eteriska oljor samt tistelolja, lanolin och all uttorkande alkohol ( återfuktande alkohol går såklart bra.) Det här serumet med retinol är en av två produkter som gör mest skillnad till det bättre på min hud. Jag kan använda det två till tre gånger i veckan och huden ser väldigt fin ut, använder jag den mer så börjar jag flaga.Det som gör att huden ser fin ut är mer lyster och små orneheter i huden kan försvinna över natten. Nu är det inte finnar jag menar utan bara att huden överlag verkar bearbeta saker och den sr mycket finare ut dagen efter. Jag har använt den nu i flera månader, innan använde jag krämen Barrier Repair med retinol vilket också gav resultat, men det här serumet känns mer återfuktande för min hud. Min andra favorit är BHA lotion 1% i serien för känslig hud av Paulas Choice.

18 0
Therese Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Gjorde under i min hudvårdsrutin! Går efter PC produkter enbart sen 1,5 år tillbaka. Cleanser, toner, BHA liquid, serum och återfuktning. Har använt den varje kväll i snart 3 månader och gav verkligen det där lilla extra som saknats! Vaknar upp dagen efter med något uppstramad hy och fin lyster. Men framför allt har den gjort att jag inte fått några nya utbrott! Porerna upplever jag mindre och kanske, kanske har serumet gjort något litet mot de fina linjerna också -)

1 0
Johanna Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Mkt bra serum! Trodde inte man kunde få så bra resultat på mindre rynkor, har nästa försvunnit. Känns snäll mot min huden som är ganska känslig.

0 0
Susanna Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Ett fantastiskt serum! Det var ett rent impulsköp men det blev åh så bra! Jag har aldrig stört mig på mina pigmentfläckar, har accepterar att dom finns där. Men detta serum började bleka bort fläckarna! Trodde aldrig att sånt fungerar. Jag kan uppleva att Paulas produkter inte är direkt dryga men denna höll ändå länge. Rekommenderas varmt!

1 0
Emily Verifierad kund 31/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Jättenöjd med detta serum. Har känslig hy men klarar detta retinol serum bra. Rekommenderar !

1 0
Karin Verifierad kund 14/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Mycket bra serum med synbart resultat efter relativt kort användning. Jag har känslig hud men det här retinolserumet kan jag använda dagligen. Huden har blivit mer elastisk tycker jag och häromdagen fick jag en komplimang för min släta hud :). Jag är faktiskt förvånad över resultatet, trodde inte att det skulle göra sådan skillnad!!

5 0
Marika Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ett mycket bra serum som stärker upp hud med ålderstecken. Jag alternerar detta serum med Paulas Choice resist super antioxidant concentrate serum och det är en kombination som fungerar bra för mig med torr hy. På sikt stärks huden upp och blir jämnare med mer elasticitet. Den gör inga underverk på en gång men efter en tids användande kan resultatet skönjas.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.