ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (11)
Malin Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

På grund av känslig hud så har jag provat det mesta från Paulas Choice och som tura var fungerar en del, men tyvärr inte allt. Känslig hud är ju väldigt individuellt även om det finns en del saker som man bör undvika. För mig är det all syntetisk parfym och eteriska oljor samt tistelolja, lanolin och all uttorkande alkohol ( återfuktande alkohol går såklart bra.) Det här serumet med retinol är en av två produkter som gör mest skillnad till det bättre på min hud. Jag kan använda det två till tre gånger i veckan och huden ser väldigt fin ut, använder jag den mer så börjar jag flaga.Det som gör att huden ser fin ut är mer lyster och små orneheter i huden kan försvinna över natten. Nu är det inte finnar jag menar utan bara att huden överlag verkar bearbeta saker och den sr mycket finare ut dagen efter. Jag har använt den nu i flera månader, innan använde jag krämen Barrier Repair med retinol vilket också gav resultat, men det här serumet känns mer återfuktande för min hud. Min andra favorit är BHA lotion 1% i serien för känslig hud av Paulas Choice.

21 0
Nina Verifierad kund 11/06/2020

Jätteskön konsistens. Gillar den jättemycket. MEN den tog slut på mindre än två veckor fast jag använde typ en droppe morgon och kväll. Vet inte om pumpen till min flaska är trasig eller nåt. Har försökt ta isär den den är inbrottssäker (ser inte ut som på bilden). Paulas produkter är annars väldigt dryga och prisvärda men inte den här verkar det som.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Härligt att du känner dig så nöjd med din produkt RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum. Ibland kan en pump av funktionen "air less" oavsett märke haka upp sig, oftast bara tillfälligt. Förpackningen är lufttät och har en bottenplatta i hylsan som kan hamna något snett, vilket resulterar i att den får problem att röra sig uppåt när man pumpar. Det finns en lösning på problemet och har man väl fått igång pumpen igen, brukar den fungera felfritt. Testa följande: Slå produkten hårt i botten i handen ett par gånger, vänd produkten upp och ner samtidigt som du nu pumpar flera gånger. Viktigt att den verkligen är upp och ner när du pumpar. Upprepa proceduren några gånger om det inte fungerar. Om det mot förmodan inte skulle fungera så hör av dig till oss igen, så ser vi självklart till att hjälpa dig vidare! Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Saga Verifierad kund 09/06/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor

W-O-W! Som en ouppskattad 25-årspresent kom mina första rynkor runt ögonen, som ett brev på posten. Jag bestämde mig för att testa denna, eftersom jag läste att den kunde användas närmre ögat än en vanlig ögonkräm. Och vilket bra köp! Jag har bara använt den 1-2 ggr/vecka i två månader, men jag ser redan en otrolig skillnad. Förutom att mina rynkor blivit mycket mindre djupa är huden runt ögonen betydligt mer plumpad och mina mörka ringar under ögonen mycket mindre. Jag har också länge haft problem med att den ena ögonlocket varit slappare än det andra, men nu måste jag anstränga mig för att se vilket av ögonlocken det var. När jag tittar på bilder ser mina ögon nu ut som för flera år sen. Jag kan helt enkelt verkligen rekommendera denna produkt. Den är också otroligt dryg, verkar räcka länge, och den oljiga konsistensen är perfekt för att använda runt ögonen.

1 0
Ebba Verifierad kund 21/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken

Detta serum har gjort underverk på mina rynkor i pannan plus helhetsintrycket utav min hy i ansiktet. Använder den endast på kvällen och detta är en produkt som kräver att man vänjer in huden så jag rekommenderar att man kör 2-3 ggr / vecka första veckorna och sedan ökar.

0 0
Sabina Verifierad kund 23/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

ÄNTLIGEN! En retinol som inte irriterar och torkar ut huden totalt. Jag använder den på kvällen genom att applicera ett tunt lager efter tvätt, toner och booster och låter produkten sjunka in i en kvar. Jag följer upp med Omega+ serum och anti-redness serum samt ansiktskräm. Jag vaknar upp med jämnare hudton, slätare hudyta och hälsosam lyster. Underbart serum och retinol!

1 0
Therese Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Gjorde under i min hudvårdsrutin! Går efter PC produkter enbart sen 1,5 år tillbaka. Cleanser, toner, BHA liquid, serum och återfuktning. Har använt den varje kväll i snart 3 månader och gav verkligen det där lilla extra som saknats! Vaknar upp dagen efter med något uppstramad hy och fin lyster. Men framför allt har den gjort att jag inte fått några nya utbrott! Porerna upplever jag mindre och kanske, kanske har serumet gjort något litet mot de fina linjerna också -)

1 0
Johanna Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Mkt bra serum! Trodde inte man kunde få så bra resultat på mindre rynkor, har nästa försvunnit. Känns snäll mot min huden som är ganska känslig.

1 0
Susanna Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Ett fantastiskt serum! Det var ett rent impulsköp men det blev åh så bra! Jag har aldrig stört mig på mina pigmentfläckar, har accepterar att dom finns där. Men detta serum började bleka bort fläckarna! Trodde aldrig att sånt fungerar. Jag kan uppleva att Paulas produkter inte är direkt dryga men denna höll ändå länge. Rekommenderas varmt!

2 0
Emily Verifierad kund 31/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Jättenöjd med detta serum. Har känslig hy men klarar detta retinol serum bra. Rekommenderar !

1 0
Karin Verifierad kund 14/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Mycket bra serum med synbart resultat efter relativt kort användning. Jag har känslig hud men det här retinolserumet kan jag använda dagligen. Huden har blivit mer elastisk tycker jag och häromdagen fick jag en komplimang för min släta hud :). Jag är faktiskt förvånad över resultatet, trodde inte att det skulle göra sådan skillnad!!

9 0
Marika Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ett mycket bra serum som stärker upp hud med ålderstecken. Jag alternerar detta serum med Paulas Choice resist super antioxidant concentrate serum och det är en kombination som fungerar bra för mig med torr hy. På sikt stärks huden upp och blir jämnare med mer elasticitet. Den gör inga underverk på en gång men efter en tids användande kan resultatet skönjas.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.