ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Amanda Verifierad kund 19/03/2018

Fantastiskt trevlig booster att kombinera med något annat serum. En räddare i nöden när man känner sig torr och stram. Den är ganska tjock i konsistensen men väl på huden krävs det bara lite, vilket gör att den blir dryg. Känns snäll att ha runt ögonen också.

12 0
Anna Verifierad kund 14/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Bästa serumet om man har oljig hy och är torr. Den ger fukt på djupet och tränger sig in i huden! Så bra! Älskar

4 0
Amy Verifierad kund 30/07/2019

Blev rekommenderad denna av Skincitys hudterapeuter genom ett hudtest. Blev rekommenderad denna som serum. Tycker boostern är väldigt härlig och sjunker snabbt in i huden utan att kännas kladdig. Resultatet efter applicering är en mjuk och led hud. Dock upplever jag att den inte ger särskilt mycket fukt, så de dagar då jag har känt mig väldigt yttorr räcker denna inte till ''på egen hand''. Nu under sommaren funkar det, men till vintern kommer jag nog att ha kvar denna men då använda den som just en booster och blanda den i hudkrämen/serum. Tycker också att den är väldigt dyr med anledning av den lilla mängden samt att den inte är dryg i konsistensen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Hyaluronic Acid Booster är fylld med en stor mängd hyaluronsyra som hjälper huden att binda fukt. Du behöver endast en liten mängd, 1-2 pump till ansikte och hals. Oftast behöver man olika rutiner för sommaren (en lättare) och till vintern (en rikare). Till vintern kan då Resist Omega+ Complex Serum bli ett fint alternativ. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

AnnJ Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Jag älskar denna produkt! Mycket bra ingredienser, bland de bästa hyaluronic acid boost/serum som jag sett på marknaden. Använder den både morgon och kväll efter toner, vilket håller min torra och känsliga hy mjuk och återfuktad.

1 0
C Verifierad kund 10/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Då jag använder toner (Leegeeham B5) och annat fuktserum (Klairs Rich Moist Soothing serum) rika på hyaluronsyra gör denna booster varken från eller till i min rutin just nu och jag har svårt att ge en regelrätt recension. Dock vill jag ge följande tips: Det är lätt att ta för mycket produkt om man vill använda den som eget i lager i rutinen och då bildar den kristaller eller rullar av huden senare. För att fungera väl ska den blandas med ett rikare serum eller kräm, dvs vara just en boost till ordinarie ingredienser i rutinen.

2 0
Malin Verifierad kund 27/03/2019

Den här boostern gör min hud så himla len och mjuk. Det bästa med den är att alla produkter som läggs på efteråt bara smälter in i huden. Är sällan torr längre!

2 0
Hanna Verifierad kund 04/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Huden kändes återfuktad efter. Men håller tyvärr med andra gällande det dyra priset för den lilla flaskan. Har bara använt 1 pump varje kväll i vinter och den tog slut fort, kommer därför inte att köpa igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en fantastisk booster som återfuktar huden på djupet. Boostern är väldigt dryg och till ansiktet räcker det med ca 1/2 pump eller några droppar som du blandar med ditt serum eller creme. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 28/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Så himla bra produkt! Detta var den första boostern jag köpte och ångrar det inte. Återfuktande, plumpande, dryg och helt underbar att applicera. Jag använder den i min kvällsrutin efter rengöring, toner och exfoliering. Produkten håller min hud återfuktad nu under vinterhalvåret, förut brukade jag ha svårt med väldigt torr hud på vintern.

2 0
Carolina Verifierad kund 03/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Så så så bra! Återfuktar huden och man känner verkligen att huden känns mindre torr och stram efter användning.

2 0
Josefin Verifierad kund 13/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag måste säga att jag tyvärr inte märker av någon nämnvärd effekt av den här produkten. Kanske var den inte rätt för mig? Jag har applicerat den ensam eller blandat in i min crème.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett lättviktigt serum i gel-formula som tillför fukt till huden, men är det så att man är torr i huden så kan det vara bra att addera ett rikare serum i sin rutin som tillför mer näring. Exempelvis Moisture Renewal Oil Booster som ger omedelbar effekt på torr hud som stramar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Heidi Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Huden känns väldigt len och plumpa efter, men för stort pris för den lilla mängden man får så kommer inte köpa den igen pga det.

5 0
Linda Verifierad kund 27/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar detta serum! Jag har känslig hud och rosacea och har haft svårt att hitta ansiktsprodukter. Men med denna känner jag mig återfuktad. Älskar konsistensen på serumet.

5 0
Lina Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag håller med de andra, serumet smälter lätt in i huden och ger fin effekt kring ögonen utan att irritera.

3 0
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018

Jag är nöjd med detta serum. Det är lätt att applicera, min hud blir inte irriterad, min hud blir återfuktad och ''plumpad''. Jag använder den även runt ögonen vilket har fungerat bra. Rekommenderas!

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hyaluronic Acid Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.