ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Använder denna produkt dagligen och min hud har blivit ?lugnare? (mindre rödflammig och mindre utbrott av acne).

4 0
Sabina Verifierad kund 03/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag fick ett prov av denna, gillade den först och beställde hem full storlek. Efter några användningar så fick jag stora djupa böldaktiga finnar. Mitt eget fel för jag såg sen att det fanns C13-14 Isoparaffin. Min hud gillar inte alls den typen av ingredienser. Så ja, vet inte vad jag ska göra med flaskan nu.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid inte känts passande för dig. Varje hud är unik och tar till sig av olika ingredienser olika bra och ibland behöver man testa sig fram. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi gärna över din rutin och hudens tillstånd och guidar dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Catharina Verifierad kund 24/05/2020

Produkten fungerar bra, gör huden len och är dryg. Däremot slutade pumpen fungera när produkten minskade i flaskan. Måste ha den stå uppochnervänd för att få ut något på en pump. Vill jag ha mer måste jag öppna flaskan och slå ut produkten.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid har en air less förpackning för att motverka att luft kommer in i produkten. Förpackningen är lufttät och har en bottenplatta i hylsan kan ibland hamna snett, vilket resulterar i att den får problem att röra sig uppåt när man pumpar. För att få igång den igen behöver plattan i botten bli rak igen och dessa tips brukar oftast hjälpa: 1. Slå produkten hårt i botten i handen ett par gånger. 2. Vänd produkten upp och ner samtidigt som du nu pumpar flera gånger. Ett lufttryck bildas och trycket brukar få bottenplattan på plats igen. Viktigt att den verkligen är upp och ner när du pumpar. 3. Upprepa proceduren några gånger om det inte fungerar. Det finns även ett hål i botten av flaskan där du kan testa att trycka in en tandpetare eller liknade för att hjälpa till att lossa platan. I och med att förpackningen blivit öppnad kan det ta lite extra tid att få i gång lufttrycket i förpackningen igen. Detta brukar lösa 99% av fallen så börja med att testa detta. Tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare guidning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 18/05/2020

Inga resultat efter kontinuerlig användning mot min ojämna hudton. Kommer köpa starkare variant från samma märke efter rekommendation från kundtjänst.

0 0
Linnea Verifierad kund 13/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna produkt fungerar superbra för mig. Använda tidigare den med 10% AHA i samma serie. Den kunde jag ha varannan dag, men ville gärna ha en produkt som går att använda varje dag, och det kan jag med denna! Min hud har blivit jättelen. Var dock beredda på en creme-konsistens! Kändes lite konstigt i början men nu är jag van. Använder efter SCSC toner och innan first concentrate varje morgon. Tycker inte den irriterar min torra hud med eksem. Vill dock påpeka att jag successivt använt produkten mer och mer och började inte direkt med varje dag.

0 0
Anette J Verifierad kund 15/02/2020

Toppenprodukt! Använder denna varje morgon, efter rengöring och innan dagcreme. Har använt den ca 1-1/12 månad, och den gör susen för min hy tillsammans med PC Clinical Retinol nattetid. Har fått en betydligt jämnare hudton, med fin lyster och hudton. Drygt! Kommer mycket i en pumpning, så man kan vara lite försiktig i ''pumpet''! Då räcker den nog längre också...

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Daily Smoothing Treatment with 5% Alpha Hydroxy Acid med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.