ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Sofia Verifierad kund 05/03/2018

Kanon mot tilltäppta porer. Jag har lite känslig hy som lätt blir röd men har inga problem alls med den här produkten.

19 0
Fanny Verifierad kund 15/11/2019

Upplever mest att denna fick efter ett tag bort ojämnheterna i texturen i min hud snarare än fixade porer. Kanske lite mindre porer nu men främst försvann mina plitor. Detta tror jag att jag märkte för att jag gick en period utan produkten och då märkte att de kom tillbaka. Skulle ändå generellt rekommendera denna

0 0
Elina Verifierad kund 26/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Har provat några produkter från Paula's choice & hoppats på att de ska funka men för mig är det nog inget vidare, har ganska tjock & tålig hud & jag tror att den här serien är lite för lätt för min hy. Tyckte att jag kände lite i början att det stramade åt i huden men det försvann efter ett tags användning. Blev väl invand med upplever inte npgkn sy log skillnad dock med denna produkt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte uppnått det resultat du önskat med det produkterna från Paula's Chocie som du testat. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna att hitta passande produkter för din hud. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare kring vilka produkter som kommer passa din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Samantha Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Acne

Glad att jag hittade den här. Fungerar jätte bra på min känsliga hud som lätt får finnar. Kan varmt rekommendera denna

1 0
Emma Verifierad kund 14/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Den här gjorde ingenting för mig. Besviken.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du känner dig besviken på denna produkt. Du får gärna återkomma till oss på info@skincity.se så vi kan guida dig vidare och se över din rutin för att du ska uppnå de resultat du önskar. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 11/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Grymt bra! Ser resultat efter bara några dar. Har använt den nu ett par veckor och hyn blir bara bättre och bättre. Använder den ihop med andra produkter från samma märke och är supernöjd med allt!!

2 0
Emma Verifierad kund 29/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Efter många år av finnar, acne och porer som har behandlats av både Tetralysal och Acnatac under olika perioder i 10 års tid så har min hud alltid fallit tillbaka och blivit ful och finnig igen. De senaste året har jag haft mycket problem med porer på hela kinderna och hakan. Har letat länge och testat olika produkter, både dyrare och billigare varianter. Inget har hjälpt men för ca en vecka sen av en slump läste jag om Paulas choice och såg bilder samt recensioner om denna produkt.. tänkte att jag måste testa den. Efter bara första användningen måste jag säga att jag faktiskt tappade hakan för att den är så fantastisk! Äntligen har jag hittat rätt! :)

12 0
laila Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

bästa produkten mot stora porer, har provat allt, men den här är outstanding. Minskat talgproduktionen på mina väldigt feta partier också.

13 0
Malin Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur

Den bästa exfolierande produkten från PC-går in i huden direkt till skillnad från ex liquid som bara kladdar-perfekt mot vidgade porer,jämnar till hudstrukturen. Trots min känsliga hud funkar denna klockrent.

17 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.