ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (23)
Sandra Verifierad kund 03/07/2019

Jag lider utav atopiska eksem runt ögonen. Innan va kortisonsalva det ända som hjälpte mot eksemen, men efter att jag börjat använda den här cremen så behöver jag inte använda kortisonsalvan längre. Den gör mirakel. Rekommenderar starkt till personer med atopiska eksem.

10 0
Trinny Verifierad kund 24/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar

Jag testade ''The Ordinary''och ångrar rejält eftersom jag hade bra hy för mina 44 år. Nu behöver jag fixa och återskapa min hy igen och hoppas att jag kan. Litar på P.CH som varit min märke ca två år och ger en chans till eget märk SC skinkare...håller tummarna

0 0
Evelina Verifierad kund 09/04/2020

Helt fantastisk! Använder denna som nattkräm och det känns som att den återställer huden helt under natten! Vaknar upp märkbart fräschare och jag har haft mina första ''finnfria'' menstruationer på flera år sedan jag började med denna!

3 0
Kakan Verifierad kund 22/03/2020
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Kan jag använda denna och dagtid ha K Ceutic över denna?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ja, det går fin att addera K Ceutic över denna creme om du önskar. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jessika Verifierad kund 22/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Helt klart en bra 24h-creme som jag använder dag/natt tillsammans med BHA 2% exfoliate från PC produkter. Jag hade bara läst rekommendationerna tidigare men kände att jag var tvungen att testa denna då jag letade efter en dag/ natt kräm som inte är så fet. Denna har en lätt konsistens och går snabbt in i huden. Jag känner definitivt att huden är återfuktad. Köpte den lilla flaskan till att börja med men kommer definitivt köpa den stora nu!

0 0
Karin Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Denna tillsammans med BHA lotion 2% är verkligen kanon för mig! Använder dem båda morgon och kväll och de har gjort under för min hy! Yttorrheten är borta och huden känns alltid mjuk och elastisk. Kommer fortsätta med denna kombo och hoppas den kommer funka även på sommaren!

2 0
Therese Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Använder denna som nattkräm och är så nöjd! Lätt i konsistensen och återfuktande. Perfekt att den även kan användas runt ögonen. Köpte den lilla flaskan men kommer definitivt att uppgradera till den större.

1 0
Frida Verifierad kund 29/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken

Köpte den här lite på chans. Har letat länge efter en nattcreme som passar min yttorra känsliga hud som inte kladdar och som gärna hjälper med porer. ÄLSKAR denna! Speciellt i kombination med BHA 2% Lotion från PC. Vaknar upp till riktigt trevlig hy som känns plumpad och pigg. Ska testa att addera ännu lite mer retinol (serumet från PC) och se hur det känns. Men rekommenderar verkligen denna!

0 0
Sara Gustafsson Verifierad kund 17/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Hej bästa Skincity! Går det bra att använda denna kräm vid graviditet?

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Då den innehåller lite retinol, så avråder vi denna vid graviditet och amning. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig med alternativ till en annan nattcreme. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Jennifer Verifierad kund 29/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Acne Blankhet

Jag har precis beställt hem denna i 50ml efter att ha provat den i 10ml. Jag föll för ingredienserna i denna produkt, och tänkte att jag verkligen ville prova den. Kan dock sakna niacinamid i den här - och squalane kanske också - då hade den varit ännu bättre! Men, det här är den bästa hudkräm jag använt. Jag upplever att den absorberas snabbt, och sen känner jag mig superlen och slät i ansiktet. Kommer alltså fortsätta använda denna, och eftersom den inte innehåller spf så kommer jag bara addera Paulas Choice Extra care non-greasy spf 50 de dagar jag vistas ute och andra dagar jag behöver solskydd (främst sommarhalvåret och soliga vita vinterdagar).

1 0
Vera Verifierad kund 22/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Helt perfekt nattkräm under sommarhalvåret! Tror den blir för lätt på vintern men tänkte att en oljebooster säkert kan fixa det. Tycker min känsliga hy blir jämn, fin och lugn av denna kräm.

1 0
Sofie Verifierad kund 07/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Av de tre PC produkter jag (hittills!) har är nog den här min favorit. Använder som nattkräm och då även som ögonkräm, ibland om jag känner mig torr på morgonen blir det en liten dutt under dagkräm. För att vara så återfuktande känns den ändå lätt och lämnar en helt magisk hud! Kommer aldrig sluta använda denna.

0 0
Rebecka Verifierad kund 25/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Blir snustorr av denna. Kan inte använda något med retinol.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna creme inte känts bra för dig. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en ny creme som din hud kommer trivas bättre med. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jessica Verifierad kund 31/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Acne

Min absoluta favoritkräm. Använder den både morgon och kväll i hela ansiktet och vid ögonen. Älskar att den är utan silikoner som jag inte vill ha i min hudvård. Rekommenderar starkt!

4 0
Michelle Verifierad kund 17/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Detta är och förblir en av de absolut bästa dagkrämer som jag använt. Den återfuktar verkligen och absorberas direkt vid applicering. Den är doftfri och känns svalkande på huden. Allra bäst är den i kombination med ett serum och essence water som grund.

2 0
Marie Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Supernöjd med denna produkt som jag använder till natten. Stort plus att den kan användas runt ögonen. Den sjunker in fint och snabbt utan att lämna en kladdig yta. Återfuktar bra!

4 0
Sofia Verifierad kund 27/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Jag är jätte nöjd med denna kräm. Jag använder den främst som nattkräm. Min hy blir återfuktad, len och får en jättefin lyster, vilket var en positiv överraskning.

4 0
Lena Verifierad kund 05/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

En favorit som numera är stapelvara hemma. Jag ville prova den som ögonkräm eftersom det finns lite retinol i denna men samtidigt ville jag vara försiktig eftersom jag tidigare varit väldig torr under ögonen med känslig hy. Den var så pass bra att jag omgående köpte den stora förpackningen och har fortsatt med den. Fukten räcker inte till på vintern men kompletterar alltid med ett hyaluronserum (annat märke) och då blir det lagom. På sommaren tar jag lite mindre än vanligt av produkten innan UV-skydd. Trodde faktiskt inte att en ''kräm'' kunde vara så här bra eftersom jag alltid hållit mig till gelformulas tidigare men den här är överraskande lätt. Använder den både dagtid och nattetid och kombinerar med olika boosters.

6 0
Marie Verifierad kund 27/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Gjorde hudtestet och denna var med, köpte alla produkter men denna var för fuktfattig för mig. Funkar inte ens på sommaren för mig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att RESIST Barrier Repair Moisturizer inte ger dig den fukten din hud behöver. Detta är en lättare fuktcreme. Har man en väldigt fuktfattig eller torr hud kan det vara bra att ha ett återfuktande serum under denna för att få ner fukten på djupet i huden, tex hyaluronic acid booster från samma märke. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Sara Verifierad kund 28/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Bästa nattkrämen. Väldigt lätt, sjunker lätt in i huden att kladda. Återfuktande. Passar min yttorra hy jätte bra.

0 0
Lina Verifierad kund 02/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här krämen passar nog bäst för dem med blandhy eller det hy, för mig var den inte tillräckligt återfuktande och min känsliga hy blev märkbart bättre när jag bytte till en annan kräm.

1 0
Ebba Verifierad kund 28/03/2018

Väldigt skön och behaglig som går in i huden utan att kännas som ett extra lager men fortfarande känns fuktgivande. Har blandat den med min foundation och det har funkat bra men även kört den som enbart dag- och nattkräm. Har köpt den flera gånger och de räcker två-tre tora vintermånader vilket jag är nöjd med!

2 0
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Gillar verkligen den här produkten. Använder den som nattkräm vintertid och har inte fått några utbrott av acne under tiden.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Barrier Repair Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.