ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Anonym Verifierad kund 24/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Tyvärr fungerade denna inte alls på min hy. Den la sig i alla porer och krackelerade jättesnabbt på huden. Såg så hemskt ut på em att jag var tvungen att tvätta bort den. Försökt flera ggr med olika primers och utan, applicerat med såväl svamp, borste och fingrar men jag får det inte att fungera. Synd eftersom den ska innehålla så mycket bra saker för huden! Finns det ngn annan foundation ni kan rekommendera? Har känslig hy som lätt får finnar av ''vanliga'' foundations.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna foundation inte känts bra för dig. Det är viktigt att man har en bra hudvårdsrutin som grund för att få en bra hållbarhet av sin foundation. Att den krackelerar kan vara ett täcken på att du är yttorr och att huden behöver mer fukt. Jag kan varmt rekommendera att du adderar ett fuktserum till din rutin tex: Paulas Choice Hyaluronic Acid Booster. För fler tips skulle rekommendera att du återkommer till oss via chatt, mail eller telefon så kan vi hjälpa dig att se över din rutin och hjälpa dig vidare med att hitta en passande foundation. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Resist Anti-Aging Serum Foundation Matte med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.