ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Jenny Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Det här är den bästa ögoncremen jag någonsin har prövat. Den är tjock i konsistensen och håller min hy slät runt ögonen.

14 0
Jonna Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag får liksom inte grepp om den här ögonkrämen. Den delar sig, oavsett hur mycket jag skakar tuben och masserar. Det är olja för sig och tjock kräm för sig. När jag försöker massera ihop den mellan fingrarna blir den aldrig riktigt bra, utan bildar i stället små hårda korn som aldrig smälter ihop med hyn och nästan peelar ögats känsliga hy. Jättekonstigt.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det låter som att något blivit tokigt med den ögoncreme du har mottagit, givetvis ska den inte skikta sig. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa ögonkrämen jag testat! Jag hade supertorr hud på ögonlocken och denna räddade mig! Den är väldigt återfuktande och fet och passar jättebra under smink samt på natten! Och så dryg! Kommer definitivt köpas igen.

0 0
Jonna Verifierad kund 04/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Riktigt fet och skön ögoncream som är underbar till natten. Dock upplever jag den för fet för att använda den på dagen, sminket vill inte fästa ordentligt utan blir som linjer av smink runt ögonen.

2 0
Helene Verifierad kund 03/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Krämen återfuktar men är så pass fet att den ''rullar sig'' efter ett tag. Speciellt om man har foundation ovanpå. Inte mitt bästa köp.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Resist Anti-Aging Eye Cream är en rik ögoncreme som är bra till dem som upplever torrhet kring ögonen. Den innehåller b.la mycket sheasmör som vårdar och ger näring. Viktigt att man inte applicerar för stor mängd produkt, ett riskorn i storlek som mest räcker till båda ögonen och vissa behöver även en mindre mängd än så. Testa att applicera en mindre mängd så tror jag du kommer märka stor skillnad. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Andréa Verifierad kund 23/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Denna ögoncreme är underbar! Använder den till natten, lite räcker långt under ögonen. Bästa basen för concealer om man är lite torr eller har fina linjer där!

0 0
Amy Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Toppen kräm till ögonen. Återfuktar det känsliga ögonområdet och tycker nog att den slätar ut lite linjer. Lite dyr men samtidigt är den väldigt tjock i konsistensen så räknar med att den kommer räcka rätt länge.

2 0
Lena Verifierad kund 24/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar den här ögonkrämen. Den är tjock och mjuk i konsistensen och håller min torra/känsliga hud runt ögonen återfuktad och nöjd.

0 0
Eva Nygren Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den här var en besvikelse. Jag fick små milier och det märktes att krämen är för fet för hudområdet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna ögoncreme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en rikare ögoncreme som tillför massa näring och är perfekt om man upplever att man är torr kring sina ögon. Är man inte i behov av en rik ögoncreme finns det ett lättare alternativ gel form, Resist Anti-aging Eye Gel. Även denna tillför massa fukt, stärka upp huden och minska trötthetstecken. Du är varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alexandra Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur

Jag har testat att använda denna ögonskräm under min kvällsrutin i ca en månad. Dessvärre passar den inte mig alls. Jag har tunn hud runt ögonen och det känns som att den torkar ut min hud och gör rynkorna mer synliga. Jag vet att retinol kan göra detta, men jag trodde att det är en fråga om att vänja sig(?). Eller kanske det är en fråga om halt?.. Den andra stora minuset för min del är konsistensen. Krämen känns klibbigt och tungt under ögonen. Sist men inte minst. Trots att jag applicerade kring ögonhållan och undvek att lägga krämen nära ögonen började ögonen vattnas och klia. Kanske finns något i den jag är känslig emot utan str jag visste om det, men det blev tyvärr en minus det med.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna ögoncreme inte känts bra för dig. Detta är en rikare ögoncreme som innehåller sheasmör för att tillföra massa näring vilket gör att den även blir rikare i sin konsistens. Detta är en skonsam ögoncreme som även ska passa en känslig hud. Varje hud är unik och man kan reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser. kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Evelina Verifierad kund 24/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Bästa ögonkrämer som återfuktar min torra hy!

4 0
Jennie Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Mycket nöjd med denna eye creme!

11 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Resist Anti-Aging Eye Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.