ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Ulrica Verifierad kund 19/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Toppenprodukt som jag använder som nattkräm under sommartid då jag har lite fetare hy.

3 0
Mimmi Verifierad kund 11/05/2020

Denna luktar riktigt illa och återfuktar tyvärr inte alls, och jag har inte ens torr hy. Nej en riktig besvikelse tyvärr..

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte känt dig så nöjd med produkten RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator. Paulas Choice produkter innehåller ingen tillsatt doft eller parfym vilket är toppen för en hud som lätt regerar på dessa ämnen. Produkterna är doftfria men det man kan känna och uppleva som doft kommer från själva ingredienserna. Sedan är det såklart mycket individuellt hur man upplever olika dofter. Produkten är en lätt creme som är anpassad för en blandad till fet hudtyp men som ändå ska ge fukt till huden. Maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt kring användning av din produkt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Johanna Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En fantastisk kräm som snabbt sjunker in i huden. Använder en pump på morgonen och två på kvällen, vilket är helt perfekt. Den smular inte, lägger sig inte som en hinna och känns som den är perfekt balanserad- jag älskar den! På förpackningen står att att det är en nattkräm, tycker inte den är lika fet som andra nattkrämer så blev lite fundersam i början..men blev positivt överraskad. Enda nackdelen är att man inte vet när den är slut eftersom den har pump.

0 0
Emma Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag har testat denna som nattkräm nu några månader då den förra jag hade försvann i sortimentet. Min dåvarande jag hade fått rekommenderad i hudtestet blev alltså automatiskt utbytt utan att jag hade förstått det. Denna fungerar tyvärr inte alls på min hud som blir ännu mer fet och finnarna kommer tillbaka. Jag skulle verkligen vilja ha en annan nattkräm rekommenderad till mig utifrån mitt hudtest. I övrigt fullkomligt älskar jag produkterna från paulas choice som har förändrat min hy och mitt liv. ????

1 0
Nathalie Verifierad kund 16/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Har använt denna nu u det sommaren när jag fått utbrott utan dess like i halva ansiktet. Älskar den! Tyvärr är den för tunn för mig vinterhalvåret. Vet någon om man kan använda denna som ett serum under den kallaste tiden och ha ex PC calm dry to normal ovanpå då?

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.