ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Ida Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Använder denna mer som en fuktgivande ''essence'' efter rengöring på morgonen eller då min hud känns extra törstig. Häller ut en liten mängd i handflatan och klappar sedan försiktigt in den i ansiktet - så många lager jag känner för den dagen. Den lugnar irritation, plumpar upp huden och boostar med antioxidanter. Ofta klarar jag mig enbart med detta ansiktsvatten under min dagliga SPF, så pass bra är det!

6 0
Kristin Verifierad kund 07/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Ville verkligen gilla denna! Hade hört så mkt bra om den men för mig fungerar den inte alls. Har prövat med olika produkter till men inget fungerar. Den liksom suger ut fukten ur huden och lägger sig som en torr hinna. Silikonerna gör att den känns bra initialt på huden men efter ett tag blir huden stram och yttorrheten förvärrades med pormaskar som resultat. :(

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att RESIST Advanced Replenishing Toner inte har känts bra och passande för dig. Denna toner brukar passa mycket fint för den torra, känsliga samt även mogna huden då den är rikare och fylligare i sin formula. Att produkten innehåller silikon kan också vara mycket fint för en skör hud med försvagad barriär som behöver stärkas. Möjligtvis att du behöver mer fukt på djupet, kanske i form av ett fuktserum. Självklart önskar vi att du ska känna dig nöjd med din produkt, kontakta därför oss gärna på info@skincity.se så guidar vi dig vidare på bästa sätt kring din toner och användning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Maria Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Bästa ansiktsvattnet, testat andra men återkommer alltid till detta. Huden blir så silkigt len och gosig, fantastisk för både den med yttorr hy eller till den som bara vill ha något lätt. Så lyxig.

1 0
Anna Verifierad kund 11/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Grymt bra toner!! Återfuktar jättebra! Man blir så mjuk! Har aldrig använt ett bättre märke någonsin. Har man problem så är denna serie vad man behöver!

1 0
Emily Verifierad kund 02/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Denna är helt magisk. Ganska tjock i konsistensen och känns mer som ett essencewater. SÅÅ skön på huden. Man riktigt känner hur den lugnar & återfuktar. Känns knappt som att man behöver nån kräm efteråt. Precis vad min hud behöver denna årstid. Jag använder med bomullstuss först och drar av sista smutsen i ansiktet, sen tar jag i händerna och klappar in i huden efteråt. Ny favorit ?? Älskar paulas choice ?

4 0
Emma Verifierad kund 24/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Hade inte så stora förväntningar på denna men den räddade mig verkligen under övergången mellan höst och vinter då jag brukar bli extra yttorr. Gjort en kur dermapen-behandlingar under hösten och har tonern varit en dröm att använda efteråt för att lugna och återfukta huden. Huden känns återfuktad och lugn. Kommer köpa igen!

2 0
ML Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Använder denna dagligen tillsammans med Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Ansiktsvattnet fuktar och lugnar tillräckligt större delen av året. Till vintern tillkommer fuktkräm och emellanåt en kolbaserad mask. Mer behövs inte sedan jag upptäckte Paulas Choice och min hy lugnade ner sig och blev jämn i hudtonen.

2 0
Charlotte Verifierad kund 09/11/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Älskar denna! Behöver oftast bara använda 1 lager morgon och kväll. Förr kände jag mig torrare i hyn men efter att ha börjat med denna som essence är min hy mer återfuktad.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela RESIST Advanced Replenishing Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.