ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (34)
Lisa Verifierad kund 16/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag upplever att denna produkt slätat ut och förfinat min hy, minskat synlighaten av porer och allmänt stärker/vårdar min hud. Den är inte återfuktande, så jag blandar i några droppar i mitt serum eller ansiktskräm så som rekommenderas. Ibland lägger jag den rakt på tvättad hud och låter den verka själv någon minut innan jag applicerar återfuktande produkter. Jättenöjd! Men, den är lite väl dyr, ett billigare alternativ med samma styrka är The ordinarys som också har en 10% niacinamide för en bråkdel av priset - har inte testat själv men kanske gör det när Paulas tar slut... :)

27 0
Teodora Verifierad kund 01/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Såååå bra!! Vilken skillnad jag har sett av att använda morgon och kväll i en vecka. Kommer aldrig sluta använda denna. Huden är med jämn och ser yngre ut redan.

0 0
Sara Verifierad kund 17/12/2019

Trodde jag inbillade mig när jag tyckte min redan rätt ok hud (Pga att jag tagit hand om den med produkter från PC bl.a.) blev mkt finare av denna. Slutade använda då jag har rätt många olika produkter, men märkte då att den visst funkar! Försökte mig på inte mindre än två andra niacinamide (Emma S och the ordinary) pga mkt billigare. Märkte inte samma snabba effekt (eller ingenting alls) och har nu återgått till denna. Älskar den! Har aldrig haft problem m pormaskar, men nu syns inga alls :)

2 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Vad ska man säga annat än att det här är en underbar produkt? I mitt fall mattar den ner ansiktet omedelbart och det håller sig så större delen av dagen. Den lättflyktiga ,onsistensen gör det bäst att applicera x antal droppar på ovansidan av handen och därefter applicera zon för zon, för produkten appliceras väldigt snabbt och behöver strykas ut i ansiktet snabbt, Perpekt mot stora porer och blankhet, samt säkert en massa annat. Överlägset bästa niacinamide-produkten jag testat.

1 0
Caroline Verifierad kund 10/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Tycker det känns som att min hud lättare tar upp fukt och ser slätare ut efter att ha använt denna ett tag! Är inte ett fan av konsistensen som är väldigt rinnig men tycker den funkar bra tillsammans med ett serum. Har väldigt torr och känslig hud kring ögonen så har inte vågat prova, men kan man använda denna produkt runt ögonen också?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna booster går att applicerar kring ögonen men då du beskriver att du är torr och känslig skulle jag inte säga att den är optimal för dig att applicera kring ögonen. Det är så bättre att du använder mer lugnande och stärkande produkter såsom en bra Calm Repairing Serum och en ögoncreme. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss så guidar vi dig vidare via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anki Verifierad kund 28/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Den här gjorde absolut ingenting för mig. Fick däremot omedelbara resultat av Emma S niacinamidgel och The ordinarys niacinamide + zinkgel. Spännande att den dyrare produkten inte presterade alls.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att du inte fått önskade resultat av denna booster. Då varje hud är unik tar man till sig olika av olika ingredienser och dess koncentrationer. Vilka produkter som kombineras tillsammans med varandra har även en avgörande effekt för resultatet. Vi finns alltid här för dig så tveka aldrig att kontakta oss på kundrelationer om du önskar guidning kring din hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Denice Verifierad kund 24/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Har använt upp en flaska men märkte ingen skillnad på mina porer kring näsan, skön att applicera men kommer inte köpa igen.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte hjälpt dig. Det är viktigt att man kombinerar denna booster med en bra hudvårdsrutin som grund för att optimera dina resultat. Återkom gärna till oss via mail om du önskar hjälp att se över din rutin, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madelene Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Alltså wow! Min hy har fått sig ett nytt lyster. Har tidigare vart fet i hyn. Jag blandar två droppar tillsammans med dag/nattkräm. Såg resultat redan efter någon vecka med Paulas choice produkter. Jag rekommenderar denna produkt starkt.

0 0
Sabina Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jösses, att en sådan liten burk kan göra så mycket gott. Den är otroligt dryg så låt inte storlek i jämförelse med pris skrämma er. Lätt att sprida ut på huden, hjälper mot porerna som jag har runt näsa, kinder och panna. Hudtonen är jämnare och är fantastiskt bra mot föroreningar i luften. Jag jobbar i en extremt smutsig miljö och behöver all skydd jag kan få mot fria radikaler och damm. Niacinamide är otroligt bra ingrediens för huden på så många sätt. Trots att jag har torr hud så torkar den inte ut då den ska hjälpa till vid oljenivåerna i huden. Jag använder den antingen i min toner, eller direkt efter. En riktigt bra liten krigare!

1 0
Elise Sandblom Verifierad kund 02/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag är väldigt besviken på den här produkten. Jag har fin hy och aldrig haft problem. Men när jag börjat använda serumet började finnar och svarta pormaskar dyka upp. Undrat vart de kom ifrån men så fick jag för mig att sluta med serumet. Direkt när jag slutade med serumet så kom de inga fler finnarna eller pormaskar. Jag avråder folk att köpa denna produkt.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Niacinamide Boostern inte känts bra för din hud. Detta är en booster som verkar balanserande på huden och har även en porsammandragande effekt. När du adderar nya produkter till din rutin kan en utrensning ske i huden och under denna period kan du uppleva att huden hamnar i en obalans. Det kan ta mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter så man behöver ha lite tålamod även om det känns jobbigt. Ibland kan man behöva vänja in boostern och ett tips jag kan ge dig är att du blandar den med ett annat serum eller med din creme. För vidare rådgivning är du mer än välkommen att kontakta oss vi chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lisa Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Älskar detta serum, är inne på min 4:e flaska. Använder den tillsamman med andra serum (HA) eller i min dag/natt creme. Men använder den även själv som ett serum både morgon och kväll. Är ett måste för min hud!!! Rekommenderar den till 200%

1 0
Nina Verifierad kund 04/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Gör ett patch-test innan ni använder niacinamide, för guds skull! Skincity borde rekommendera att man gör det också. Den här produkten förstörde mitt ansikte, jag fick en reaktion när jag adderade detta till min rutin efter rekommendation som jag aldrig varit med om, och aldrig under 27 år har jag haft så dålig hy. Det bokstavligen brann i ansiktet när jag ens adderade vatten efter någon vecka när jag försökt vänja in produkten och jag har fått dermatit i h e l a ansiktet som dessutom kliar. Jag har sett ut såhär i veckor nu och får lägga trippelt så mer pengar på att återställa min hud..

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att du reagerat negativt på denna booster. Givetvis ska inte en sådan reaktion uppkomma i huden. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Jag trodde att jag hade slät hy, men efter några dagar med detta förstår jag att den kan bli MKT slätare. Jag använder det morgon och kväll utan att blanda ut det med andra produkter. Den har verkligen slätat ut mina porer och huden överlag upplever jag. jag blir inte lika fet under dagen och hudtonen är mer jämn (har melasma). Om jag får säga mitt så är denna mycket bättre än The Ordinarys serum med Niacinamide. Detta är mindre kladdigt och det ger ett mkt mer synligt resultat. Kommer inte kunna leva utan detta serum!

2 0
Mia Verifierad kund 30/04/2019

Kan man sola med denna? :)

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din rekommendation. Vi rekommenderar inte att man aktivt ligger i solen och solar, men den kan användas när man är i solen men viktigt är att man är noga med solskydd, samt tänker på återappliceringen. Återkom till oss om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Emmie Verifierad kund 13/04/2019

Köpte denna på rekommendation från en vän som älskar den. Har egentligen inte stora porer eller ojämn hudton så jag kan inte riktigt avgöra om den hjälper mot detta eller ej. Huden känns däremot len och välmående efter den. Hur 2-3 droppar ska räcka till hela ansiktet övergår däremot mitt förstånd. Det man måste göra är att blanda den med dag- eller nattcreme. Liten flaska men otroligt dryg ändå.

0 0
Anna Verifierad kund 27/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Blankhet

Fantastiskt serum. Minskar verkligen porerna.

0 0
Lisa Verifierad kund 06/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Väldigt bra produkt. Väldigt dålig förpackning! Min hy blev väldigt jämn och fin av denna produkt, men det var mycket kvar när pipetten slutade ''nå'' produkten vilket är oacceptabelt vid detta pris. Kommer prova the ordinarys niacinamide nästa gång.

6 0
Jenny Verifierad kund 03/03/2019

Den här produkten är fantastisk! Den gör verkligen underverk för synliga/stora porer. Jag använder den morgon och kväll före serum och såg resultat efter bara ett par veckor. Det här är faktiskt den produkten som gett bäst och synligast resultat av alla produkter jag någonsin gått igenom!

4 0
Ellinor Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Har använt denna under ca 2 månader, och tycker att mina porer minskat. Jag blandar denna med mitt serum och tar en droppe rent konsentrat på näsan, där jag har mest pormaskar. Ger effekt!

1 0
Linda Verifierad kund 30/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar

Jag tycker detta är en dålig produkt, konsistensen är alldeles för rinnig så den är svår att applicera och dessutom har den inte gjort något på mina porer. Det känns bara som att de blir större och mer synliga på hakan och bredvid näsan ut mot kinderna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna booster inte uppfyllt dina förväntningar. Det är viktigt att man kombinerar denna booster med en bra hudvårdsrutin som grund för att optimera dina resultat. Återkom gärna till oss via mail om du önskar hjälp att se över din rutin, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emilie Verifierad kund 29/12/2018

Jag tål egentligen inte niacinamide, men denna tål jag så det är toppen bra. Gör underverk för porerna, gör inte så dom försvinner helt, men är jag duktig på att använda denna produkt dagligen så ser jag en märkbar skillnad!

0 0
Helena Verifierad kund 07/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Hade väldigt stora porer över kinderna, använt denna i 3månader ungefär och har märkt en rejäl skillnad! Kommer köpa en till flaska när denna är slut. Blandar 2droppar i serum 1-2ggr om dagen

1 0
Jenny Verifierad kund 14/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Love it! :) Har använt denna i drygt en månad och ser redan mkt goda resultat. De små porer jag hade är så gott som borta och min hud är mer klar. Inga problem att vänja in på min känsliga reaktiva hud. Lägger den numera rent på min hud direkt efter essencewater då den glider ut lätt :)

4 0
Denise Verifierad kund 29/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Funkar riktigt bra! Upplever att mina porer drar ihop sig bättre. Använder den 1 gång/dag, efter min toner men innan mina andra serum på kvällen.

0 0
Hanna Verifierad kund 07/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag har aldrig upplevt synliga resultat så fort som med den här produkten! Efter en kort tids användande såg jag stor skillnad på mina förstorade porer och pormaskar. Jag älskar att testa nya produkter men jag har hittat hem i den här produktkategorin - kommer aldrig att byta ut niacinamideboostern från min rutin.

2 0
Louise P Verifierad kund 01/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna produkt! Kommer att få hänga med länge. En flaska räcker ca 2 månader för mig och då använder jag 2-3 droppar morgon och kväll.

1 0
Maria Verifierad kund 07/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Acne

Har använt serumet under 5 veckors tid, kombinerade det med Jan Marinis hudvårdssystem (som jag tycker hjälper bra). Under den här tiden har jag inte upplevt någon ''boost'' av huden, snarare har jag fått mer plitor. Kanske har det inte fungerat med Jan Marini fast det står att serumet kan kombineras med andra hudvårdsmärken? Men serumet är trots detta drygt och går snabbt in i huden. Det funkar säkert bättre för de med hud som inte är lika reaktiv som min.

3 0
Mona Verifierad kund 30/05/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Har nu använt två stycken av den och jag ser ingen som helst skillnad på mina porer. Trappade in produkten sakt pga känslighet men har upptäckt att den gör mig mer rodnad. Testade att ta bort den och då blev huden normal men vid insättande igen så blev jag röd.

0 0
Dani Verifierad kund 18/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Köpte denna för att få bukt med mina stora porer, har använt upp hela flaskan nu men inte sett någon skillnad alls tyvärr.

0 0
Ylva Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Denna produkt gör verkligen vad den ska! Jag har alltid upplevt att jag har vidgade porer som jag inte tyckts få bort men denna produkt minimerar utseendet av dom. Produkten är dryg och räcker länge, känns inte på huden och gör mig heller varken torr eller fet.

6 0
Rebecka Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Efter jag började med detta serum så är mina porer mindre synliga. Tar två droppar på kvällen som smälter in i huden.

4 0
Paulina Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Jag blandar 3-4 droppar i min ansiktskräm och resultatet blir fantastiskt! Jag har tidigare haft både fet hy m stora porer och även mildare rosacea. I kombination m andra bra produkter är allt detta som bortblåst. Denna är en av mina måsten i min hudvård!

11 0
Eira Verifierad kund 26/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Jag är så kär i denna. Jag valde att testa den främst för att jag har en del rödhet i ansiktet (både kronisk rodnad och rodnad som kommer och går) och jag har hört att niacinamide är en bra produkt för bla. rosacea - det stämde verkligen! Sen jag började använda denna ser min hy så klar och hälsosam ut. Rodnaden är inte helt borta men det är klart mycket bättre! Kan inte leva utan denna nu

10 0
Emma Verifierad kund 11/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Hjälper bra mot förstorade porer vid användning tillsammans med Bare minerals skinlongivity serum!

11 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela 10% Niacinamide Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.