ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Klara Verifierad kund 29/07/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Har använt snart hela förpackningen men gillar den inte. Den är ganska klibbig och seg i konsistensen, och var beredd på att bli GLANSIG. Vid applicering känner jag mig återfuktad men känner mig torr på morgonen, men det kan mycket väl bero på att jag inte haft något bra fuktserum under. Retinol i serumform med en återfuktande nattkräm över (även dagligen) har tidigare funkat bättre för mig.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Renewal Cream är en korrigerande nattcreme med en fyllig konsistens. Har man en fuktfattig hud, så är det bra att applicera ett fuktserum under. Kika på Bionic Face Serum från Neostrata. Har du funderingar så är du välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Renewal Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.