ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Eira Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Acne

För det första så innehåller denna produkt så mycket bra grejer!! Dels niacinamid som kanske är min favo ingredients av dem alla, men också en form av retinoid (retinal, retinaldehyde) som påstås vara mer effektiv, mer snabbvärkande och mildare än den klassiska retinolen. Jag vet inte om det är på grund av retinalen eller niacinamid, men min hy mådde verkligen bra av denna produkt på direkten! Jag har användt den i 2 veckor och huden är klarare, glowigare, lugnare, mindre porer... tycks även se skillnad på fina linjer men det kan vara placebo? Jag har fått komplimanger för min hy sen jag började använda denna och jag måste säga själv att huden är finare än på väldigt länge. Detta är hitills den retinoid produkt jag varit mest nöjd med, och som jag fått minst irritation/torrhet av. Vill tillägga att min hy är van vid retinoid sen tidigare, vilket kanske är en anledning till att den svarar så bra till innehållet med än gång. Hur som helst.. Jag kan verkligen varmt rekomendera denna produkt. Jag är så glad att ni tagit in detta spännande och nytänkande hudvårdsmärke!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Renew Advanced Retinal Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.