ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Kristina Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

En av mina favoriter. All time. En peel-off mask som ger en härlig lyster och ett lätt plumpat resultat. Ett tips är att lägga på ett tjockt lager då den annars inte kommer kunna dras bort.

9 0
Pats Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Bra ansiktsmask som gör att huden känns riktigt len, ren och fräsch! Använder den en gång i veckan och upplever att den fungerar så som jag förväntar mig att en AHA-mask ska göra. Sminket går på mycket bra efter användning och porerna är synbart förminskade. Ger direkt lyster. Har tidigare använt Elizabeth Arden Peel & Reveal Revitalizing Mask vilket jag tycker är jämförbar med denna. Får alltid frågan om jag har gjort en ansiktsbehandling när jag använt en sådan här mask vilket jag anser vara ett mycket bra betyg :-)

0 0
Emily Verifierad kund 17/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Min absoluta favoritmask, alla kategorier! Återfuktar, plumpar, drar samman porer. Denna mask är magisk. Luktar sjukt starkt men min känsliga hy reagerar inte på denna, tvärtom lugnar den min hy. Jag gör denna på kvällen och morgonen efter är min hy porslinslen. Ett måste i mitt badrumsskåp.

3 0
Beatrice Verifierad kund 17/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Jag älskar den masken, den är så skön och kylande! Den ger så fin lyster och den här verkligen hjälpt med min yttorrhet, jag vet inte om det är just den som har hjälpt eller om det är en kombo med evening restorative complex (Exuviance)! Däremot gillar jag inte speciellt lukten, men den är inte jobbig

4 0
Alva Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

För mig med vintertorr hy funkar den inte så bra, blir otroligt stram efter användning men tror den kan funka bättre under sommaren när jag inte är så torr :)

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rejuvenating Treatment Masque med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.