ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (15)
Veronica Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Har väldigt känslig hy och denna smälter in i huden som en dröm. Inga reaktioner på huden och den lägger sig inte som en fet hinna som många masker gör utan försvinner in direkt. Passar nog bäst till normal och blandhy men även till en hud som stramar och behöver fukt och mjukhet.

14 0
Lovisa Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Denna masken är magi! Lägger den på kvällen och låter den verka under natten. Vaknar upp återfuktad och med ett superfint glow! Rekommenderar verkligen. <3

0 0
Ajin Verifierad kund 09/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag är besviken! Den här produkten gav inte mig fukt och jag var fortfarande torr dagen efter. Jag blev rekommenderad för den här produkten eftersom tydligen den hade samma effekt som PAULA'S CHOICE SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK som jag egentligen ville ha och som jag egentligen hade blivit rekommenderad för och som var slut då.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att masken inte kändes bra för dig. Rehydrating Moisture Mask är en creme-mask som innehåller många näringsgivande, barriärstärkande samt återfuktande ingredienser, ett fint komplement till Skin Recovery Hydrating Treatment Mask. Ett tips är att du applicerar ett riktigt lager av masken och gärna använder ett återfuktande serum under för att ge ett djupare resultat. Vi finns här för dig så kontakta gärna oss om du har några funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Em Verifierad kund 25/02/2020

Har köpt denna flera gånger och kommer fortsätta framöver. Dryg och fuktgivande, och går in i hyn bra. Har dock märkt att de dagar jag är mer oljig i t-zonen går den inte in riktigt lika bra, så har man problem med sebumproduktionen är det nog bäst att vara restriktiv i mängden man applicerar. Använder denna i stort sett både morgon och kväll. På morgonen lägger jag ett tunt lager istället för primer, vilket funkar väldigt bra. På kvällen ett mer generöst läget för maximal återfuktning under natten. Har inte provat de andra återfuktande markerna från PC men gillar denna väldigt mycket.

1 0
Louise Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Härligt återfuktande mask! Jag får lätt plitor, finnar etc av lite tyngre produkter men den här fungerar bra för mig. Jag lägger på den efter en exfolierande eller djuprengörande mask och låter den sitta över natten. Vaknar mjuk och len.

1 0
Lilli Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Blankhet

Tycker denna återfuktar ordentligt. Man känner sig verkligen återfuktad efter natten. Det ända är att den kanske var lite väl mycket för min yttorra men feta hy. Dagen efter jag använd denna under natten kunde jag ha nån minimal finne och känna mig klibbig och fuktig i ansiktet hela dagen efter. Så smink vart svårt att bära. Men jag gillar denna att använda när jag vill ge min hy en extra fukt boost och inte planerar att använda smink dagen efter.

2 0
Ellen Verifierad kund 16/02/2019

Jag använder den över natten och oj min hy blir helt silkes len!! Enda masken som lyckats göra så att jag inte fjällar på näsan vintertid. Herregud vilken grej!

4 0
Ammie Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Denna mask var en stor besvikelse! Jag är väldigt torr i huden men jag har gett denna mask 5 försök nu men den återfuktar inte huden (stramar i ansiktet fortfarande efter användning enl rekommendationer) och sen varje gång ger denna mask mig hemska stora finnar som är svåra att bli av med och det skall tilläggas att jag aldrig någonsin har finnar annars. Denna mask kommer jag ge bort, det var en besvikelse tyvärr.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att höra att denna fuktgivande mask inte uppfyllt dina förväntningar. För bäst resultat rekommenderar jag att du applicerar ett återfuktande serum under masken, applicera sedan ett rikt lager av masken och låter den verka över natten. Kontakta gärna oss om du önskar rådgivning om produkter, vi finns tillgängliga via chatt , mail och telefon. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity.

Sofi Verifierad kund 24/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Tyvärr funkade denna masken inte alls för mej, antagligen något jag reagerade på i den. Har lite pormaskar å en å annan liten finne då och då men den här masken gav mej rejäla utbrott av jätte stora ömma finnar som jag aldrig haft tidigare:( Provade att använda masken i allt från över natten, en timme, halvtimme, 10 minuter osv med flera veckors mellanrum, alltid efter exfoliering, men samma resultat varjegång. aldrig haft så dålig hud som den här masken gav mej. Masken känns plastig och som den lägger sej som en hinna över huden. Det tog tid innan huden återgick å finnarna läkte ut men har sedan hittat andra fina alternativ på fuktmasker tackvare kundtjänsten:) Den här fick vandra vidare till en vän som blev glad)

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att denna mask inte känts bra för din hud. Det låter som att det är något som din hud har reagerat negativt på. Givetvis ska huden inte reagera negativt på produkter så tveka aldrig att kontakta oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/ Skincity

Emelie Verifierad kund 18/05/2018

Väldigt bra mask som ger resultat! Funkar både som nattmask och som kortare mask.

2 0
Joanna Verifierad kund 25/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Nja, inget speciellt. Har även sovit med den. Viktigt att man inte rör i den för mycket när den väl kommit på ansiktet, den smular sig lätt.

1 0
Ivan Verifierad kund 23/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Denna känns tyvärr bara som en dubbelt så dyr, mindre dryg version av Skin recovery hydrating treatment mask. Alltså - bra fukt och bra alternativ till nattkräm men svårmotiverat köp när det finns ett mer ekonomiskt alternativ från samma märke som funkar minst lika bra.

9 0
Evelina Verifierad kund 25/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Perfekt för min känsliga hy. Perfekt istället för nattkräm, sover med den och huden fräsch och superåterfuktad på morgonen.

5 0
Marika Verifierad kund 23/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Min favorit av masker! En djupt återfuktande mask som jag lägger 2 ggr/vecka och då jag känner mig ''trött'' i huden.På min torra hud sugs den in ordentligt och jag låter den alltid vara kvar över natten. Den är lätt i koncistensen och man vaknar med en fräsch känsla och mjuk återfuktad hud med lyster. En mycket bra mask.

5 0
Linnea Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Hej vinterfavorit! Känns som att gå på spa... Fast bara ansiktet gick. Har upplevt mycket med masken, både att min torra hud slurkar upp det mesta direkt och att huden istället reagerar och svettas lite. Min (amatörmässiga) slutsats är att den lätta och snälla formulan gör mycket gott för torr hy! Applicera och låt verka i 20 minuter, 1 timme eller under natten - du blir len och återfuktad oavsett!

12 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Rehydrating Moisture Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.