ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Marika Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Det här är första gången jag blivit besviken av en Paulas Choise produkt. Ja inte själva produkten i sig utan förpackningen, när jag använder den känns det som att få en stråle av en vattenpistol rakt i ansiktet. Jag kommer inte att köpa den igen om inget görs åt flaskan.

8 0
Agata Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Jag blev bara besviken på förpackningen. Flaskan har riktigt skarp stråle och man blir riktigt blött i ansikte. Hoppas snart på nya misten från Paulas.

6 0
Jasna Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Trodde till en början att sprayflaskan var trasig för det är verkligen en alldeles för skarp stråle, inte alls som en härlig mist. Funkar inte så bra ovanpå makeup p.g.a. för vattnig.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Refreshing Moisture Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.