ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Petra Verifierad kund 21/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Blev så ledsen när dermalogica slutade med Ultracalming misten men istället kom denna mirakel produkten för min känsliga hy, den går verkligen ner på djupet och återfuktar och stärker huden och lugnar den. Min hy blir sällan röd längre och den räddade min hy under graviditeten också när den var som sämst

7 0
Liza Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Önskar misten fick finnas kvar! Denna funkar tyvärr inte alls lika bra, produkterna efter rullar av. Testa att vänta olika länge innan nästa steg och spelar ingen roll. Efter uteslutningsmetoden var det tyvärr denna produkt som orakade rullandet. Har slutat använda den i min dag-rutin och använder den enbart i kvälls rutinen för att använda slut på innehållet. Upplever en lugnande effekt av den men ingen påverkan på rodnaden.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna essence inte känns passande. Ett tips är att applicera mindre mängd produkt, det brukar hjälpa för att produkten inte ska rulla. Önskar du en mist som verkar lugnande kan vi varmt tipsa dig om D2O Hydration Spray från Jane Iredale. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sarah Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

En fantastisk produkt! Klappar in denna ända upp under ögonen - Plumpar och lugnar huden på direkten. Jag har väldigt känslig, tunn och jätteljus hy och kombinerar denna med övriga produkter ur Ultra Calming serien. Dermalogica kommer aldrig att lämna mitt badrumsskåp. Rekommenderas till alla som är känsliga med ojämn hudton och rodnad som vill lugna och stärka huden.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Redness Relief Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.