ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Anna Verifierad kund 21/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den är magisk! Jag är så glad över att äntligen hittat hudvård som korrigerar min rodnad och känsliga hud. Den första anti-redness produkt som faktiskt gör riktig skillnad för mig. Hela mitt ansikte är mindre rött, jag rodnar och blossar inte och denna tillsammans med phyto-corrective serum har dessutom gjort min hy renare och återfuktad på riktigt. Ett så himla bra märke!

13 0
Charlotte Verifierad kund 30/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här är mycket, mycket bra. Den gör det den ''säger'' och tillsammans med phyto corrective serum, helt fantastisk känsla och positiv effekt på min känsliga och ''fina'', tunna hy. Jag kan ''blossa'' Centralt i ansiktet vid kraftiga temperaturskillnader under vinterhalvåret, aldrig annars men använder den här serien också i vårdande och förebyggande syfte, jättebra serie och märke - det ENDA negativa är priset, men produkterna är relativt dryga i vart fall.

1 0
Marie Verifierad kund 20/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Jag ÄLSKAR denna produkt!! Dyr jaa väldigt men så värd det. Kan inte tänka mig vara utan den. Vart har den varit i hela mitt liv? Använt denna tillsammans med phyro corrective serumet i några veckor och det är redan stor skillnad på min hy. Den blir inte alls lika röd längre och den är mjuk och härlig. Så fantastisk ???

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Redness Neutralizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.