ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (46)
Jenny80 Verifierad kund 03/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar älskar älskar detta serum för min blandhy. Prisvärt serum som gör sitt jobb (och orsakar inte några överraskande beteenden på huden). Inne på flaska nummer 4 och det kommer absolut att bli fler.

28 0
Sara Verifierad kund 03/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Passar mig jättebra vinterhalvåret när jag är extra yttorr. Lämnar en lite kladdig yta så jag använder den kvällstid.

0 0
Kajsa Verifierad kund 29/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Härligt serum som ger lyster och luktar gott, slutade använda ett tag och tyckte att mina fina linjer blev tydligare och att huden blev lite glåmig, så beställde en till flaska och huden känns mycket piggare. Det är lite dyrt men räcker länge!

0 0
Emma Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Detta funkar så bra på mig! Min rodnad har dämpat sej väldigt mycket och huden ser jämnare och klara ut. Kan inte leva utan denna! Perfekt både på vintern och sommaren!

0 0
I.D Verifierad kund 01/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Favoritserum! Tycker egentligen att det är på tok för dyrt och har försökt hitta billigare alternativ, men återkommer till detta serum då det är så pass bra. Går snabbt in i huden och upplevs inte alls rinnig/vattnig, som jag tycker många andra serum gör.

0 0
Charlotta Verifierad kund 20/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Är tudelad till denna.. Använt i ca 1,5 vecka nu och å ena sidan märker jag att huden känns ser jämnare ut och fina linjer minskat. Å andra sidan har jag fått knottror i pannan som kliar och även på kinder/haka/hals som torra blandat med ''finniga'' knottror. Jag är känslig till hyn men det stod att denna tvärtom skulle vara väldigt bra för känslig hy, men detta har jag aldrig tidigare varit med om. Inte när jag provat nya produkter heller. Man blir ju lite nojig, vet inte om jag vågar fortsätta...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! När man introducerar nya produkter kan en utrensning ske och man kan uppleva att huden hamnar i en obalans. Då du beskriver att de knottror som uppkommit kliar vill vi ändå se över din hud så det inte är en allergisk reaktion som uppkommit. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Är inne på min 3:e flaska och kan inte leva utan detta gel-liknande serum i min rutin, oavsett säsong! Jag har yttorr, kombinationshud, blir lätt rödflammig och behöver extremt mycket fukt och fett i min rutin. Detta serum sjunker in i huden snabbt och lämpar sig väl mycket väl för att jobba med layering med andra produkter såsom olja, fetare krämer, etc. Så fort jag inte har detta serum i min rutin blir min hy så pass yttorr att jag flagnar. Rekommenderar alla yttorrisar att testa denna!

0 0
Louise Verifierad kund 21/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Jag hade höga förväntningar på denna eftersom jag älskar exuviance. Det är det enda märket jag använder till min hud. Men tyvärr fick jag riktig problemhy. Stora inåtväxta finnar längst kinderna- något jag aldrig haft tidigare. Stod ut i en månad för att vänja huden men nu ger jag upp och hoppas min hud går tillbaka till normalläge. Denna köper jag inte igen, men älskar exuviance andra produkter!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att din hud reagerat negativt på Vespera Bionic Serum. Detta är ett djupverkande serum som har fokus på att återfuktande huden på djupet samt stärka och skydda huden mot yttre påfrestningar såsom fria radikaler. När man adderar nya produkter till sin rutin kan en utrensning ske och man kan precis som du skriver behöva ge produkten tid så huden hinner vänja sig. Det är individuellt från person till person hur lång tid detta tar men det kan ta mellan 2-8 veckor. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi gärna över de finnar som uppkommit och guidar dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jessica Verifierad kund 28/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastiskt serum. Hjälper verkligen till med fukten för en torris som mig. Alla borde ha det hemma i skåpet.. Underbar produkt.

1 0
Isabelle Verifierad kund 07/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Jättedrygt serum som håller länge! Ger verkligen den återfuktning som utlovas och funkar jättebra att använda kring ögonen för mig, där märker jag verkligen stor skillnad mot för innan jag använde detta serum. Tycker som många andra redan skrivit att det kan kännas lite ''klibbigt'' till en början men efter jag smörjt in min dag/nattcreme ''binder'' de ihop sig på något vis och ''klibbet'' försvinner. Många tummar upp och jag kommer fortsätta använda detta serum! Ps. Padsen från exuviance tillsammans med detta serum är verkligen guld för en torr/yttorr hud!

4 0
Anna Verifierad kund 02/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Har använt detta serum nu i +10 år. Är atopiker så sjukt torr i hyn men sen jag började med detta har det blivit mycket bättre. Märker direkt när den tar slut. Använder både morgon och kväll och då räcker flaskan i ca 3 månader.

2 0
Anna Verifierad kund 01/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Så nöjd med denna produkt.Enda serum jag använt där min hud inte reagerat med att bli knottrig eller finnig. Ger min hud en fin glow och klibbar inte. Tycker produkten är dryg. Gått 1,5 flaska på ett år så produkten känns rätt prisvärd.

2 0
Adam Verifierad kund 29/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Väldigt bra återfuktande serum. Fräsch doft, drygt, och ger en jämn fin hudyta med fin lyster. Upplevde i början att det var ganska kladdigt och la sig på ytan. Detta blev bättre efter några dagar, förmodligen blev det så eftersom jag var väldigt yttorr när jag började använda det. Rekommenderas

2 0
Frida Verifierad kund 14/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Finnar & plitor

Mitt favoritserum som jag alltid återvänder till! Ger otroligt fin lyster och jämnar ut hudtonen. Kladdar inte eller känns tjock på huden heller.

1 0
Sandra Verifierad kund 02/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ålderstecken

Kan tyvärr inte instämma med lovorden av denna produkt. Det är ett tunt serum som känns lite vattnigt på huden och tyvärr blir inte min hud tillräckligt återfuktad av den. Den passar nog bättre en varm sommardag, men såhär på hösten/vintern gör den inte tillräckligt. Det är tyvärr inte ett serum jag kommer att köpa igen.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att detta serum inte kändes passande. Ett tips är att applicera två lager av serumet för en verklig fuktboost. Kontakta gärna oss via chatt, telefon eller mail om du önskar vidare råd. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Johanna Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Älskar den! Dryg och behaglig att smörja in sig med, och har gjort mirakel för min stressiga och känsliga hy där jag stundtals har stora problem med acne, finnar och yttorrhet. Så den har varit min trotjänare under många år!

3 0
Bodil Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Bästa serumet som finns!!!! Fukt- OCH lystergivande!!! Använder morgon och kväll. Normalt följer jag upp med Exuviance Sheer Refining Fluid spf35, nu på sommaren Exuviance Daily Protector spf50, och på kvällen med Exuviance Ultra Restorative Creme. Vespera i kombination med Exuviance padsen är det mest glowiga jag upplevt! Kan inte leva utan denna produkt:)

3 0
Anna Verifierad kund 24/04/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Tokälskar detta serum! Skulle jag bara vara tvungen att ha en enda produkt för huden så skulle jag välja detta fantastiska serum! Återfuktar huden rejält, allt yttorra har försvunnit, ger fin lyster till huden och lugnar den även. Älskar!

0 0
Emelie Verifierad kund 15/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Acne

Önskar att jag hittat den här produkten tidigare! Har använt den varje kväll i drygt en vecka och märker redan positivt resultat på min hy. Har kämpat med hormonell acne under ett års tid med nya finnar var och varannan dag. Har inte fått en enda sedan jag använt detta serum. Hoppas att effekten håller i sig!

4 0
Corina Verifierad kund 13/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Är det bra för gravida kvinnor?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vi följer alltid de restriktioner vi får från våra leverantörer kring användning av deras produkter under graviditet. Vespera Bionic serum går fint att använda båda under din graviditet samt den perioden du ammar. Har du vidare funderingar vilka produkter du kan använda under denna period är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 24/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag som har torr och väldigt känslig och reaktiv hud kan säkert säga att detta serum är helt underbar. Den ger mig inga allerigska reaktioner och när jag väl får en reaktion av andra produkter så hjälper serumet min hud att läkas snabbare. Den enda nackdelen är att ''Parfum/fragrance'' ligger rätt så högt upp på ingrediens listan. Förutom det så har jag inget ont att säga om detta. Så detta serum tänker jag inte leva utan! :)

5 0
SQ Verifierad kund 08/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En flaska av den här produkten räcker för mig i ett helt år! Man behöver bara ta väldigt lite produkt då den är väldigt ''slemmig'' och en liten klick går att massera in i hela ansiktet om man förstår hur man ska göra. Om man inte masserar in ordentligt blir den gärna lite tjock på huden och tar längre tid att absorbera vilket inte är meningen. Jag använder den även under smink och ser till att minimera produktanvändning genom att sen ha på foundation med SPF eftersom det saknas i serumet. Den fungerar också väldigt bra som katalysator för ögonprodukter!

7 0
Emilie Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Har prövat mig fram bland olika serum och oljor pga att jag har blandad hudtyp. Finn ingen produkt som slår denna! Jag helt nöjd med texturen som är inte för lös och inte för kletig samt att den går in i huden och fyller på med fukt samt att jag har märkt av att den har minskat på en del torrhetslinjer och fina linjer som jag har haft. Jag använder sedan Sheer refining fluid spf35 från Exuviance!

2 0
Johanna Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Acne Blankhet

ÄLSKAR detta serum! Känns så uppfriskande och återfuktande. Känns som att den ''binder ihop'' huden och lugnar. Och super om man är torr och känslig runt ögonen!

1 0
Matilda Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. detta serum. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Använder detta serum morgon och kväll, även under retinolserumet som jag har från Exuviance för att ge en bra grund. Ger ett fint glow, jämnar ut hudtonen, lugnar och återfuktar perfekt. Detta serum har verkligen allt jag söker i ett serum! Jag upplever även att serumet ger en bra bas för mitt mineralsmink, som är i löspuderform. Den lite klistriga texturen på serumet gör att sminket sitter bra, samtidigt som det inte orsakar en ''torr'' och kakig yta. En fantastisk primer-effekt helt enkelt!

8 0
Rebecca Verifierad kund 10/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Wow vilket serum! Magi. Har alltid haft torra läppar och inget som hjälpt. När jag gjorde kvällsrutinen så tog jag lite på läpparna och de är helt fantastiska nu. Rekommenderas verkligen.

2 0
Rebecca Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Detta serum har räddat mig! Har blandhy och på vinterhalvåret flagnar jag alltid, speciellt med smink på. Började använda denna produkt i somras och märker nu när kylan kommit att jag aldrig flagnar, har alltid len och mjuk hy. Återfuktar verkligen på djupet!

2 0
PernillaS Verifierad kund 04/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Mitt nya favvo-serum. Jag får inte alls den klistriga känslan som en del beskriver det som.

0 0
Johanna Verifierad kund 15/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Detta serum är ren magi. Fullkomligt ÄLSKAR detta serum. Använder Exuviance i alla steg. Serumet återfuktar helt fantastiskt, ger otrolig lyster, jämnar ut ärr och ljusar upp ärr. Magisk! Min yttorhet, oljighet och stramande känsla är helt borta. Serumet känns otroligt härlig på huden. Fantastiskt nöjd!

3 0
Emily Verifierad kund 15/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ålderstecken

Älskar denna! Har den som grund serum och har på natten även Exuviance Retinol serum över. Användt denna i flera år. Passar min känsliga hud perfekt.

0 0
Emelie Verifierad kund 02/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har alltid det här serumet hemma. Ensamt känns det lite kladdigt, men den känslan tycker jag försvinner helt efter man applicerat spf eller nattkräm. Kan vara lite svår applicerat, för mig krävs det att huden är lite fuktig av ansiktsvatten för att det ska gå smidigt och sjunka in ordentligt. Rekommenderar alla med yttorr hud att testa och ge det iallafall två flaskor. Jag upplevde förändring först efter 1 och en halv flaska ungefär

4 0
Milada Verifierad kund 07/07/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

grymt serum! Säljer mitt serum för halva priset och flaskan är i princip full. Börjat använda ett annat märke. maila mig om någon är intresserad. miilaada@hotmail.com

0 0
astrid Verifierad kund 29/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Har använt detta serum en längre tid men märker ingen direkt effekt på huden, föredrar istället Exuviance Skinrise Bionic pads, funkar bättre på min torra hud.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så kul att du gillar Exuviance Skinrise Bionic pads, variera gärna dessa med Vespera Bionic Serum samt en rikare creme så tror vi att du kommer se fina resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Rebecca Verifierad kund 25/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Trodde mycket mer om detta serumet, använder exuviance i övrigt och gillar deras produkter men efter en flaska med denna så känner jag ingen större skillnad nu när den är slut mer än att jag var mycket mer fet/glansig i ansiktet när jag hade smink tillsammans med serumet.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du gillar Exuviance produkter. Vespera bionic serum är tack vare dess innehåll av PHA-syror ett intensivt fuktgivande serum. För bäst effekt krävs dock lite produkt då serumet annars tenderar att bli lite "klistrigt" och kan ge upphov till en glansig yta. Önskar du guidning kring din rutin finns vi alltid tillgängliga. Hälsningar, kundrelationer/Skincity

Marianne Verifierad kund 20/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Bästa serumet jag provat! Använder detta dagligen och upplever att jag får en klarare, mjukare och mer återfuktad hy. Snäll men effektiv. Känns lugnande när huden behöver det och uppiggande när huden istället behöver det. Kan även användas runt ögonen. Om jag bara fick ta med mig en enda produkt till en öde ö skulle det utan tvekan vara denna!

5 0
Malin Verifierad kund 15/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Bra serum till bra pris, Jämnar ut och ger fin lyster, Huden känns fyllig och återfuktad och jag kommer nog köpa igen för det är en sån där produkt som ger resultat utan fluff. En arbetshäst till produkt helt enkelt!

0 0
Linda Verifierad kund 08/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Detta serum är fantastiskt bra! Speciellt på vintern när min hud brukar go bananas, då hjälper den här lilla flaskan att hålla den återfuktad. Jag ser skillnad på huden när jag inte använder serumet, då blir hustonen inte lika fin och jämn. Jag får också färre finnar av den, och de få jag ändå får lägger sig snabbare än vanligt.

2 0
Anna Verifierad kund 19/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Det absolut bästa serumet! Har en yttorr/blandad knepig hy och har alltid haft problem med att känna mig torr efter tvätt. Det här serumet återfuktar och får huden att stråla. Kommer aldrig byta eftersom jag har fått mycket bättre hy med Exuviances produkter.

2 0
Kristina Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Bästa serumet. En riktig fuktbomb. Ett tips är att använda den under din fuktmask.

4 0
Susanne Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Älskar detta serum, inne på flaska 3, tips för er som tycker det är klistrigt är att låta det dra in några minuter innan man drar på nattcremen, tex borsta tänderna mellan. Tycker det gör stor skillnad, men har man möjlighet kan man låta det dra in ännu längre :)

5 0
Elaine Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ålderstecken Finnar & plitor

Min hy har aldrig varit bättre! Jag kan inte leva utan detta serum, noterade en märkbar skillnad redan efter 3:e användningen. Då använde jag den endast i min nattrutin men har gått över till att använda den både dag och kväll. Den funkar både ensam och under makeup. Toppenbra produkt! Tokälskar!

2 0
Frida Verifierad kund 29/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Ett väldigt klistrigt serum som inte gör så mycket skillnad för min hy.

1 0
Elin Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Toppenserum som ger fukt & lyster. Använder dagligen och den hjälper verkligen min hud på ett överraskande bra sätt. Återfuktar & behandlar.

5 0
Lisa Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Älskar detta serum! Ger bra återfuktning hela dagarna, trots kyla och torr luft på jobbet. Upplever också att jag fått betydligt färre plitor/finnar sedan jag började använda det.

7 0
Davida Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Världens bästa serum!! Ger sånt fint glow o upplever den jämnar ut hudton o återställer fuktnivån!! Jättebra!!! Perfekt under makeup! Något speciell konsistens som är någon olja-gelé. Men jag gillar det. Så underbar att ha runt ögonen oxå!

8 0
Rebecca Verifierad kund 05/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bra serum som fungerar för de flesta. Lite klibbigt på ansiktet och kan upplevas lite otrevlig när man ska sova och fastnar på kudden. På dagen fungerar det bra!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Radiance Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.