ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Margareta Verifierad kund 10/03/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En skön mask som doftar härligt. Praktisk att använda över natten och en vaknar upp med jämnare hud med ökad lyster. Tyvärr så känns det som att den mest lägger sig ovanpå huden och inte absorberas ordentligt ens under en hel natt. Efter morgonrutinen har mycket av lystern försvunnit.

13 0
Karin Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Den försvinner in i huden jättesnabbt och lämnar huden lite stram. Kanske använder jag för lite, knappt en pump... Men det känns som att färgtonen blir utjämnad så något gör den! Har även börjat använda en kräm uppepå (barrier moisturizer) och då känns det mindre stramt. Jag är nöjd och kommer nog köpa en till när flaskan är slut.

0 0
Ulrika Verifierad kund 06/01/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag har köpt denna två gånger för jag vill så gärna tycka om den! Konsistensen är superhärlig, och är skön på huden. Tyvärr så ligger den kvar där morgonen efter, och det känns som att all mask sköljs bort med morgonrutinen. Jag har gett den en ärlig chans men kommer inte köpa igen.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Denna mask har en återfuktande och lystergivande effekt, och effekten av masken ges under natten även om det känns som att det är produkt kvar på morgonen. Har du vidare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Diana Verifierad kund 02/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Jag är förälskad i denna masken! Den känns väldigt lyxig, älskar konsistensen och den ger definitivt lyster dagen efter när den används som nattmask. Återfuktar lagom. Använder man rätt mängd rullar den inte på huden. Man behöver inte så mycket. Ungefär en pea size. Kommer absolut köpa den igen. Super nöjd

2 0
Sabina Verifierad kund 10/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Ett tips för alla som säger att den ''korvar''/klumpar. Klappa in den i huden, tunt lager. I övrigt, en skön mask för en hud som känns lite tråkig och grå. Inte jätteåterfuktande, men boostar huden med diverse godsaker och ger lyster samt jämnar ut hudtonen.

0 0
Isabelle Verifierad kund 20/10/2019

Bra konsistens, inte använt denna under så lång tid då det är en väldigt liten förpackning men jag märkte ingen skillnad.. Använde ändå upp hela

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är en härlig mask som arbetar långsiktigt på att jämna ut hudtonen och ger en mer klarhet i huden. Det är viktigt att man ger det tid och har tålamod så jag skulle rekommendera att du använder den 2-3 gånger i veckan under en längre period så tror jag att du kommer märka en stor skillnad på huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Terese Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Håller inte med om tidigare som säger att masken inte absorberas. Jag applicerade förvisso inte ett supertjockt lager, men det torkade in fort och jag uppfattade det nästan som stelt och var lite skeptisk. Men vaknade med fantastisk hy och huden behöll sitt lyster efter att jag tvättat huden ren. Håller tummarna nu att jag efter några användningar till även får en lite ''plumpad'' hud som produkten lovar. ????

0 0
Malin Verifierad kund 16/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Jag tycker om den men pga att den inte absorberas in i huden så kommer jag inte köpa den igen. Spelar ingen roll om jag exfolierar ordentligt innan, lägger masken långt innan och har en handduk på kudden under natten. Känns jobbigt att sova så kladdigt... Klarar man av det, eller har en hud som tar upp masken mer rekommenderar jag den. Ansiktet har en härlig lyster dagen efter och känns plumpad.

0 0
Malin Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ålderstecken

Fick denna mask rekommenderad via mitt hudvårdstest. Använder de som sovmask ca 2 ggr/vecka med en handduk på kudden då den annars kladdar ner. Vaknar med fräsch hy med glow. Älskar den! Tyvärr är 50 ml flaskan fortfarande slut så fick köpa 10 ml. Panik!! När kommer 50ml in igen??

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Så roligt att höra att denna ansiktsmask givit dig så fina resultat. Radiance Renewal Mask i 50 ml är dessvärre tillfälligt slut hos vår leverantör och väntas komma åter senare i sommar. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Amanda Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

ÄLSKAR denna! kan varmt rekommendera.

0 0
Sara Verifierad kund 01/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Alltså den här masken!! Älskar den! Den känns så svalkande, lyxig och skön att lägga på ansiktet inför natten. Vaknar med fint glow och känner mig så återfuktad och fräsch. Ett plus är också att jag ser skillnad på mina pigmenteringar när jag använder denna, de blir mindre synliga! Använder masken flera gånger i veckan. Tar ibland t.om ett mini-pump och lägger tunt över hela ansiktet som ett serum/primer innan smink! Gör att man ser lite extra lystrig o fin ut med smink på.

1 0
Josefin Verifierad kund 06/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Acne

Fantastisk over-night mask. Huden får glow och blir jämnare och superåterfuktad. Dock lite svårdoserad för min feta hy - det är en balansgång att dosera lagom. Min hy blir blank om jag tar för mycket.

3 0
Alexandra Verifierad kund 21/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Denna fungerar tyvärr inte på min hud, väldigt få produkter har fått mig att känna mig så fort dagen efter som denna, trots att jag har flera lager med essence water, essence, serum, fuktserum och olja under.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att denna mask inte känts bra för din hud. Detta är en mask som har en lättare gelkonsistens som snabbt absorberas av huden. Har man en torr hud går det fint att efter att masken absorberats applicera sin nattcreme över för att tillföra mer näring till huden. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer /Skincity.

Jennifer Verifierad kund 07/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Magisk mask! Perfekt efter tex en utekväll eller en natt med dålig sömn när man vill pigga upp huden. Huden blir fylligare och glowig efter. Även om man sover med den måste man dock tvätta av den på morgonen. Favoritmasken!

1 0
Sarah Verifierad kund 01/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

En riktigt harlig mask! Rekommenderar verkligen att lagga denna mask pa kvallen nar man har varit ute pa fest eller sen middag, vaknar upp med en markbart aterfuktad hud med mer lyster! Reser valdigt ofta med mitt jobb och har alltid pa denna pa nattflyg da huden latt blir mer torr i flygplansluft. Alskar aven att den har en pumpfunktion da produkter som forvaras i tuber ofta 'pressas ut' efter att man tagit med dom pa flyg, antar att det ar pagrund av cabin pressure men anda vart att tanka pa da man kan forlora massor av produkten nar man tar bort locket och produkten pressas ut i en valdig hast!

1 0
Isabelle Verifierad kund 22/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne Blankhet

Måste säga att intressant nog passar beskrivningen väldigt bra in på resultatet. Jag upplever verkligen en mjukare och mer ''fyllig'' hud när jag använder denna som sovmask. Samtidigt känns den lugnande på min, just nu väldigt hormonellt obalanserade hud med många plitor. Upplever också att den inte riktigt sjunker in helt, trots att jag alltid exfolierar huden innan. Ser dock inte detta som ett problem och tycker inte heller att den bara lägger sig utanpå utan jag upplever en positiv effekt av den åtminstone hela nästföljande dag. En sån där mask som är svår att sätta fingret på exakt vad den gör/gjort med huden men vad det än är gillar man det och jag vill helst ha den varje kväll. Kommer absolut köpa igen.

2 0
My Verifierad kund 04/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Len och härlig konstisens. Man ser en märkbar lystergivande effekt på en gång. Tyvärr tar det tid för den att sjunka in ordentligt, huden känns lite kladdig. Så tips är att exfoliera innan. Man vaknar upp len och glowing.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Radiance Renewal Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.