ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Cornelia Verifierad kund 01/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Blev rekommenderad denna och den funkar jättebra! Applicerar på en finne och den är i sitt ''slutskede'' och har torkat ut efter 2 dagar. Kittlas lite så känns verkligen som att den fungerar. Smart design som gör att man endast får ut så mycket man behöver. Mycket nöjd trots en aning saftigt pris!

0 0
Jelena Verifierad kund 05/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

Har använt gelen på finnar men har tyvärr inte märkt någon skillnad. Besviken för att den hjälper inte och priset är saftig.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Purifying Spot Gel är en antiinflammatorisk punktbehandlande produkt som med fördel appliceras på kvällen innan sänggående, eller på ren hud upp till 4 gånger om dagen. Denna produkt hjälper till att öka läkningsprocessen och att finnen blir mer inflammerad. Det krävs oftast en regelbunden användning utav denna produkt för att motverka finnar/plitor. Kontakta oss på info@skincity.se om du har vidare frågor eller funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Purifying Spot Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.