ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Matilda Verifierad kund 10/12/2018

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance, bl.a. denna mask. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Härlig mask som verkligen rengör på djupet utan att torka ut, vilket jag upplever att andra lermasker ofta gör. Gör verkligen underverk för finn-utbrottet som så ofta kommer en gång i månaden i samband med mensen. Gillar också att den kommer i en smidig tub, vilket gör att produkten hålls ren och fräsch. Använder 1-2 ggr i veckan efter enzympeeling, med fantastiskt resultat! Lägg en go´ återfuktande mask efteråt och avrunda med Vespera-serumet från Exuviance så är du i hamn med en strålande, frisk och glowing hud!

10 0
Helena Verifierad kund 18/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Bästa masken! Man blir len och huden känns ren. Kladda inte på läppar eller råka få i munnen. Det domnar i min mun när det hänt.

0 0
Terese Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

ÄLSKAR DENNA MASK! Ger verkligen en ren känsla och ger ett fantastiskt glow. Torkar inte alls ut huden. Så himla prisvärd produkt!

0 0
Ingrid Verifierad kund 31/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Älskar den här masken! Bäst av allt är när man ska tvätta av den en svalkande känsla deluxe på huden! Jätte skönt! Känns verkligen att den gör rent och att huden min lämnas len som en bebisrumpa. Stor favorit hos mig som har lite svårt att hitta bra ansiktsmasker som inte gör min hud irriterad och röd.

0 0
Felicia Verifierad kund 08/08/2018

Älskar denna, behöver man en ordentlig behandling så kan den sitta på lite längre och så kletar man på lite extra efter en stund vilket verkligen hjälper. Minus för den lilla förpackningen.

5 0
Sofia Verifierad kund 05/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne

En riktig lifesavor! Har använt denna en gång/vecka i nästan tre månader, och den har verkligen hjälpt mig i min kamp mot acne och finnar. Den rengör på djupet, och funkar även på min känsliga hud.

6 0
Elena Verifierad kund 26/04/2018

Superhärlig mask! Doftar gott och en smidig konsistens, inte alls torr som andra lermasker brukar vara. Lämnar en fräsch och ren hud!

3 0
J Verifierad kund 03/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Underbart djuprengörande mask som funkar toppen på min känsliga hud. Den irriterar inte, fräschar upp huden och ger en svalkande känsla.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Purifying Clay Masque med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.