ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (19)
Thérèse Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Bästa vitamin-C serumet! Tycker denna känns mycket bättre huden än exempelvis Paula's Choice. Jag som ibland får reaktioner när jag introducerar nya produkter för min hy fick ingen reaktion alls utan snarare upplevde jag efter bara någon dag att huden kändes mer klar och pigg. Enda minuset är att det doftar ganska äckligt vilket jag förstått är vanligt med askorbinsyra/C-vitamin. Doften upplever jag inte försvinner fort heller utan den håller i sig vilket gör att man gärna vill använda det på kvällen. Däremot tror jag att doften mer beror på att man faktiskt smörjer in sig i ansiktet med det och nära näsan, de luktar inte starkt alls utan mer en förnimmelse av dålig doft.

25 0
Line Verifierad kund 28/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Fantastiskt! Stramar upp, ger lyser och ger en fräsch känsla. Sjunker snabbt in.

0 0
Emelie Verifierad kund 07/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Det BÄSTA c-vitaminserumet jag vet. Har testat så många. Detta är helt klart bäst. Min hy blir klar, jämn, upplever att ärr från plitor försvinner och t o m att mina fina linjer (har genetiska i pannan) slätas ut något. Förvaras bäst i kylen, håller mycket längre då.

1 0
Charlotte Verifierad kund 09/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Väldigt bra serum. Sticker bara lite och kortvarigt. Sjunker in, kladdar inte och stabiliserar min hud utmärkt.

0 0
Anna Verifierad kund 30/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Problemet med läckande kork finns kvar! En del av innehållet hade runnit ut redan under transporten, dvs. flaskan var oöppnad och plomperad med plast. Ni borde ställa krav på leverantören att förbättra förpackningen.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att ditt serum läkt vilket den givetvis inte ska göra. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så ser vi över detta. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Sonia Verifierad kund 24/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Bästa c-vitaminserumet jag provat, upplever att min hy får ett fint glow och blir mer stabil med mindre plitor som jag annars har lätt för att få särskilt i solen. Samtidigt har jag precis som flera andra skrivit också upplevt att det är en dåligt utformad förpackning som läcker väldigt lätt. Droppar sipprar ut bara den läggs i necessären. Försökte ha med den på semestern trots det och hade halva flaskan kvar men allt som var kvar läckte ut trots hårt åtskruvad kork. Så himla tråkigt då det ändå är dyra droppar. Ingen av mina andra produkter med pipett läcker så.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att serumet känns bra för dig men verkligen olyckligt att den har läckt ut i din väska. Givetvis ska den inte läcka om korken är väl åtskruvad så återkom gärna till oss på info@skincity.se så kikar vi närmare på detta. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Sabina Verifierad kund 20/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jag använder vitamin C mest för att skydda huden mot fria radikaler. Jag jobbar i en extremt smutsig och förorenad miljö och gör allt för att skydda min hud mot föroreningarna. Jag är väldigt skeptisk till att Vitamin C ljusar upp pigmentfläckar, dock så har min hud blivit lite piggare och jämnare i hudtonen (i den mån att den inte är lika reaktiv och blir röd), samt att huden håller sig återfuktad längre. Denna är ett finfint serum/booster som gör det jag kräver av ett serum. Inga problem med oxidering, konstiga lukter eller läckande kork. Den är dryg som tusan till den gräns att jag är rädd för att den ska bli gammal. Står fint i kylskåpet och hämtar den varje morgon när det är dags för hudvård. Inget att klaga på alls!

3 0
Jennie Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Den här produkten är en av de bästa jag har använt, och jag har använt en del till min tidvis stökiga hud. Min hud har blivit mer fuktmättad, fått mer lyster, bättre struktur och mindre porer. Helt fantastisk produkt! Den enda stora nackdelen är att den inte finns i lager just nu och är slut hos återförsäljaren..

2 0
Elin Verifierad kund 07/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Är nöjd med denna men den svider om jag inte använder den genom att droppa några droppar i min nattkräm, gör för ont att använda den för sig själv. Funderar därför på att byta och tyckte Vespera bionic serum verkade spännande och innehåller även det c vitamin, men behöver råd i frågan innan jag bestämmer mig. Eller kan man använda både denna och vespera?

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Pure Vitamin C 21,5 Advanced Serum är en aktiv produkt med en hög halt c-vitamin vilket gör att den kan känns något när den appliceras på huden men självfallet ska känslan snabbt avta. Känns produkten lite för aktiv att applicera direkt på huden kan man helt rätt som du gör bland serumet i sin creme. Vespera serumet från Exuviance innehåller också c-vitamin men en lägre halt, ett utmärkt val till en känslig hy. Det går även att kombinera, och både använda Pure Vitamin C 21,5 Advanced Serum samt Vespera serumet från Exuviance i en och samma hudvårdsrutin. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ida Verifierad kund 17/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken

Jag har bara använt serumet två dagar men produkten gav lyster och glow direkt i ansiktet (främst kindbenen för mig). Till och med min man såg skillnaden och han märker annars inte ens om jag klippt mig! Ser fram emot att fortsätta använda serumet och få mer varaktiga resultat. Har inte märkt att den luktar illa som vissa verkar tycka.

2 0
Anna Verifierad kund 16/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

WOW! både jag och min pojkvän har använt serumet i ca 6 veckor och vilken hy vi båda har fått! Porerna är mycket mindre, det finns en ny lyster och huden är så mjuk! Jag har alltid haft problem med torr hy men det är mycket bättre nu (dock använder jag andra produkter för fukt, clinique för extra torr hud). I början (första 3-4 veckorna) blev porerna mindre men jag blev också lite rosa/röd i huden men det har lagt sig nu.

5 0
Constance Verifierad kund 06/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Värd varenda krona. Jag började med en 10-procentig formula från Maria Åkerberg, sen rekommenderades jag denna. Den gör huden frisk och jämn, jag märkte det inte så tydligt som när jag glömde den på en veckolång semester och plötsligt fick en massa plitor. Ingen doft och går snabbt in i huden. Litet minus på krånglet att ha den i kylen, och när man transporterar den så håller inte korken tätt utan att ha lite plastfolie mellan flaska och kork.

4 0
Hanna Verifierad kund 23/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Gillar produkten, tycker mig se en klarar hy efter bara några dagars användande. Hormornplitor lägger sig snällt och läker betydligt fortare än tidigare. Dock läcker flaskan trots att den ju skruvas igen med pipetten. Vet inte om det är något fel på just min flaska men jag har inga andra pipettflaskor som läcker.. Tråkigt eftersom man inte kan ta med den när man reser. Gjorde just det och förlorade en hel del produkt i necessären... Tänker även att om den läcker så bör också syre hela tiden komma in i flaskan, vilket borde påskynda åldrandet av produkten? Känns sådär...

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att din flaska läcker. Givetvis ska den inte läcka om man skruvat åt krocken ordentligt. Återkom gärna till oss via mail så ser vi över detta åt dig, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Hélin Verifierad kund 17/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Första gången jag använde serumet så sprutade det ut serum, som om flaskan var kolsyrad eller något? Jag förlorade lite produkt av det. Dagen efter när jag skulle ta fram det har den läckt (har stått rakt upp) ut i lådan och sprutar ut igen. Förlorar mer produkt då, sammanlagt ca 2 cm av flaskan på två dagar. Kontaktar hudterapeut på skincity som säger att det kan bli så med produkten pga transport och att det är normalt. Någon mer som haft detta problem? Känns tråkigt att lägga pengar på en produkt som är så här. Sen dess har den inte gjort så, men det känns ändå surt att jag blev av med så mycket produkt i början.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! När produkten transporteras så kan ett tryck bildas i produkten så att när du öppnar denna så kan ett ljud uppkomma och någon droppe gå till spillo men produkten ska inte läcka/spruta. Beklagligt att du inte fått full mängd av produkten pga av detta. Återkom gärna till oss via mail, info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sofia Verifierad kund 28/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Ett riktigt bra C-vitamin serum! Har tidigare använt C-tetra från Medik8 men ville testa ett serum med högre halt C-vitamin. Jag har haft problem med Perioral Dermatit och var rädd att min hud skulle reagera, men inte! Snarare är min hud klarare, men en jämn hudton och fin lyster. Kan förvisso råda dem som inte använt C-vitamin serum tidigare att ta det försiktigt i början och vänja huden successivt.

7 0
Camilla Verifierad kund 13/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Gillade inte riktigt det här c-vitamin serumet, ville ha något som kunde hjälpa mot mina pigmenteringar men upplevde bara att den gjorde min hy mer känslig och blossande varje gång jag använde den även om jag försökte vänja in huden. Jag upplever mig inte normalt sett ha känslig hy men med den här gjorde jag det. Har använt den i ungefär en månads tid och den har oxiderat lite och börjat få en gulare färg, använder den fortfarande och upplever inte att den svider lika mycket vid applicering nu, förmodligen för att den inte längre är lika potent. Den doftar lite järn men inget jag störde mig på, tycker däremot att den lägger sig lite som en kladdig hinna på huden som jag inte riktigt gillade.

2 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes bra. Helt rätt tänkt att vänja in produkten, men huden ska inte känns irriterad eller blossande vid användning av denna produkt. Det låter dessvärre som att det är någon ingrediens i produkten som din hud regerat på. Återkom gärna till info@skincity.se så guidar vi dig vidare. Angående att produkten ändrat nyans så är detta inget som påverkar produktens effekt, produkten ger maximal effekt i 12 månader från de att du öppnat den. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Laura Verifierad kund 20/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Fantastisk!! Ger lyster nästan direkt och jämnar ut huden. Luktar C-vitamin men det får man ta när det blir så bra resultat. Rekommenderas starkt!

0 0
Sofie Verifierad kund 17/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

GLOW, bara efter några dagars användande ser jag skillnad, ökad lyster och klarare hud. Använder på morgonen efter exfoliering utan några reaktioner. Lämnar en svag doft av järn men ingen stör. Helt klart en ny favorit.

1 0
Viktoria Verifierad kund 21/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Är jättenöjd! Serumet lämnar en klibbig hinna som ligger kvar i några min, annars sjunker den in jättebra i hyn och ger den galet med glow. Jag fick inga reaktioner trots den höga dosen av askorbinsyra (har dock använt vit c-serum som innehåller syran tidigare, dock i lägre dos). Det är en stark stark utmanare till (svårtillgängliga) Cosrx Triple C.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pure Vitamin C 21.5 Advanced Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.