ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Josephine Verifierad kund 08/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Min absoluta favoritfoundation, perfekt till vardags men går även att bygga upp till en mer täckande bas. Känns inte på huden och blir inte kakig. Bra med mineralfoundation också som är mycket bättre för huden. Love it!

2 0
Hanna Nutti Verifierad kund 21/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Finnar & plitor

Min favoritfoundation i alla kategorier, alla dagar i veckan. Även fast jag har torr hy så blir den inte kakig, och när jag känner mig glansig mattar den ned. Ger ett sånt naturligt resultat och känns ingenting på huden. Rekommenderar den till alla

2 0
Elinor Verifierad kund 22/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Har använt denna foundation i över 8 år och är supernöjd! Täcker väldigt bra och är skonsam mot huden. Passar min hudfärg perfekt då jag är brun oxh min sort har gröna undertoner.

2 0
Rebecka Verifierad kund 24/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Super bra, bästa jag testat. Smälter in bra i huden utan att se sminkad ut, täckningen är bra och går att arbeta upp, dryg produkt som håller hela dagen med primern från samma märke

2 0
Helen Verifierad kund 06/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Bästa foundation! Har provat en hel del andra både flytande och som puder. Men nu har jag slutar att testa andra. Den här är bäst för mig. Så bekväm att använda, ger så naturligt resultat, känns inte att man har den på. Lägger sig inte i linjer och blir aldrig i kakor eller öar. Trollar bort rödhet och hyperpigmenteringar och ringar runt ögonen.. Finns i osannolikt många nyanser. Har använt den i säkert 10 år! Ja, den är bäst!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pure Pressed Base, refill med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.