ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Helen Verifierad kund 06/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Bästa foundation! Har provat en hel del andra både flytande och som puder. Men nu har jag slutar att testa andra. Den här är bäst för mig. Så bekväm att använda, ger så naturligt resultat, känns inte att man har den på. Lägger sig inte i linjer och blir aldrig i kakor eller öar. Trollar bort rödhet och hyperpigmenteringar och ringar runt ögonen.. Finns i osannolikt många nyanser. Har använt den i säkert 10 år! Ja, den är bäst!

6 0
Amanda Verifierad kund 03/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Jag kan inte förklara hur grym den här är. Jag hade den här när jag hade problematisk hormonell akne. Den här är helteckande på ett sätt som bara foundation kan vara men lätt som puder bara är. Jag fick på mig det här när jag gått på första ansiktsbehandlingen i mitt liv. Jag hade precis haft syra och portömning och var typ kroniskt röd på hakan från alla år av aknen. Den här täcker fet hud och akne på ett helt otroligt sätt! Jag hade bare minerals innan och den täcker inte en tredjedel så bra som den här. Jag började med den direkt och kom tillbaka till gymnasiet med den och mina bästa kompisar tog mig till sidan och var helt chockade! För min hud såg så otroligt bra ut. Den kompletterar både våra gröna och röda toner och får huden att se frisk och jämn ut. Aknen gick tyvärr inte över naturligt för mig med åren och beslöt mig tillslut för att börja på isotretionin (stark akne medicin). Nu efter medicinen och efter aknen så använder jag fortfarande den här då den är så jäkla bra! Den ger en en lyster och känns så lätt som att man är osminkad. Jag önskade att jag hade fått reda på den här tidigare än när jag var 17 och hade haft så problematisk akne så länge. Jag kan inte rekommendera den här mer! Den här hjälpte mig med självkänslan otroligt mycket! Jag rekommenderar den här så så gott till personer med måttlit till medel akne! Hoppas verkligen någon med akne läser det här och beställer den, det skulle göra mig varm i hjärtat. Har även rekommenderat den här till mina kompisar med akne och alla har tappat hakan. Det här är den absolut bästa produkten på marknaden.

4 0
Josephine Verifierad kund 08/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Min absoluta favoritfoundation, perfekt till vardags men går även att bygga upp till en mer täckande bas. Känns inte på huden och blir inte kakig. Bra med mineralfoundation också som är mycket bättre för huden. Love it!

4 0
Hanna Nutti Verifierad kund 21/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Finnar & plitor

Min favoritfoundation i alla kategorier, alla dagar i veckan. Även fast jag har torr hy så blir den inte kakig, och när jag känner mig glansig mattar den ned. Ger ett sånt naturligt resultat och känns ingenting på huden. Rekommenderar den till alla

4 0
Elinor Verifierad kund 22/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Har använt denna foundation i över 8 år och är supernöjd! Täcker väldigt bra och är skonsam mot huden. Passar min hudfärg perfekt då jag är brun oxh min sort har gröna undertoner.

4 0
Rebecka Verifierad kund 24/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Super bra, bästa jag testat. Smälter in bra i huden utan att se sminkad ut, täckningen är bra och går att arbeta upp, dryg produkt som håller hela dagen med primern från samma märke

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pure Pressed Base, refill med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.