ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
TN Verifierad kund 19/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Acne Blankhet

Enligt beskrivningen innehåller den väldgt fina ingredienser och låter super, men vid användning märker jag ingen som helst skillnad över huvud taget. Känns som vilken ögoncreme som helst. Dessutom lägger den sig inte bra under smink utan sminket ''fastnar'' gärna där man applicerat ögoncreme och går inte blandas ut alls. Detta trots sparsam applicering där jag verkligen arbetat in krämen och låtit den sjunka in ordentligt en bra stund innan sminkning. Ej värt priset, bortkastade pengar, tyvärr.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att Pure Effekt Eyes inte känts passande och givit dig de resultat du önskar. Detta är en väldigt dryg ögoncreme som man behöver en väldigt lite mängd. Det är viktigt att man ger produkten tid då det kan ta mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid en ny produkt sedan kan det ta upp till 6 månader innan man ser ett slutgiltigt resultat (givetvis kan det även gå snabbare än så också). Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har funderingar kring en produkt eller önskar rådgivning hur du bäst använder den. Vi finns tillgängliga på mail, chatt och telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pure Effect Eyes med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.