ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Susanne Verifierad kund 27/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Superhärlig bodylotion som gör precis det som det står i beskrivningen att den ska göra! Tyvärr så gillar jag inte doften och min näsa tycker t o m att den är lite motbjudande men avtar långsamt efter applicering. Jag hade föredragit att produkten kom i en annan typ av förpackning då hålet i den här tuben är på tok för stort i förhållande till konsistensen. Trots det så kommer jag troligtvis att köpa en ny när min nuvarande tar slut. Men tills dess så hoppas jag att det kommer både en parfymfri- och fräschare doftvariant i en ny förpackning.

4 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Var roligt att höra att Pure Body Boost känns bra för din hud. Så tråkigt att doften inte fallit dig i smaken. Detta med dofter är väldigt individuellt och denna har en doft av lavendel och citrus.Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Therese Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Peelade hela kroppen och smorde förväntansfull in hela kroppen med denna som jag trodde, lyxiga body lotion efteråt. För sent insåg jag att det stank urin/ammoniak! Krämen var också väldigt rinnig och appliceringshålet för stort. Såvida den inte gjort underverk under natten kommer jag aldrig använda/köpa denna igen. Stor besvikelse.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en lätt creme som är berikad på återfuktande ingredienser som pantenol och squalane som vårdar och stärker huden. Den har även exfolierande AHA som avlägsna gamla hudceller och jämnar ut hudytan. Ge denna creme tid och ha tålamod så tror jag att du kommer älska resultatet. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pure Body Boost med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.