ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Alexandra Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Återfuktar, svalkar och doftar jättegott. Fina ingredienser.

2 0
Amanda Verifierad kund 26/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Luktar gott, märker inte så stor skillnad på huden när jag använder den, kliar inte eller så. Blir däremot extremt röd i ansiktet när jag sprayat denna, inget som stör egentligen men ser helt galen ut. Förmodligen någon ingrediens som inte funkar bra för torr/känslig hy.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du känner rodnad utav ansiktsvattnet. Det är en mist som återfuktar samt ger huden ett optimalt skydd mot fria radikaler. Precis som du nämner så kan det vara någon ingrediens som just din hud inte tycker om. Är man torr i huden, så kan man även på grund av det känna en rodnad och känslighet. Har du vidare funderingar så får du gärna återkomma till oss på Kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Sabina Verifierad kund 11/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton

Av ca 5 olika produkter jag använt ifrån Akademikliniken, så är denna produkt den enda jag inte älskat. Inte ens gillat. Jag tycker den doftar för mkt parfym. Ingen trevlig doft heller, tyckte den luktade sött och samtidigt unket. Upplevde heller ingen skön känsla på huden. Känns som en hinna, som blir lite ''kliande'', trots att min hud inte är känslig alls. Men vill understryka att undantaget denna produkt så älskar jag märket och använder 3 av dess produkter i min dagliga rutin.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Pure Berry Toner Mist inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en produkt med naturlig doft, från ekologiska hallon vilket kan göra att de kan skilja sig lite i doft från produkt till produkt. Är man fuktfattig i huden så är det inte ovanligt att det kan pirra/sticka lite i huden vid applicering av fukt. Har du vidare funderingar så är du varmt välkommen att kontakta oss på Kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pure Berry Toner Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.