ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Marika Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Lätt beroende framkallande är denna peelingmask som masseras med fingertopparna och sen sköljs av efteråt. Det känns att gamla hudceller poleras bort och gör huden klarare. Kornen gör att det är lite riv i den här masken, vilket jag gillar, bort med det gamla fram med det nya.

4 0
Maria Verifierad kund 25/05/2020

Så fint och fräscht resultat redan efter första användningen. Är lite blown away. Om man inte provat kan jag verkligen rekommendera denna, den blir en klar favorit hos mig.

0 0
Frida Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur

DEN. BÄSTA. PEELING-MASKEN. Jag fullkomligt älskar Pumpkin Enzyme Mask! Fantastiska resultat redan efter första användningen. (Inget för den med känslig hy).

0 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Fantastisk ansiktsmask som verkligen ger resultat och doftar ljuvligt!

0 0
Amina Verifierad kund 23/06/2019

Men absoluta favorit peeling ! Inte jätte Imponerad av ptrs masker men denna är verkligen värd varje krona är inne på min 5e burk

1 0
Majken Verifierad kund 26/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor

Absolut bästa ansiktsmasken. Huden blir märkbart slätare och klarare. Röda märken och finnar lägger sig direkt. Prisvärd!!

1 0
Emma Verifierad kund 05/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Alltså OMG vad jag fullkomligt älskar den här masken! Priset kan ju kännas saftigt men så värt varenda krona!! Det känns verkligen hur den jobbar och känner mig så ren och len i hyn efteråt. Kör i 7min då jag har tålig hy. Märks resultat redan efter första användningen. Köp köp köp!!

2 0
My Verifierad kund 17/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Mycket bra mask! Använder den var tredje dag kvällstid med efterföljande fuktmask under natten. Skrubbar med kornen först och låter den sedan verka typ 10 min. Upplever att mina acneärr har blekts en aning och den släta känslan efteråt är riktigt härlig! Tycker inte att den svider något, men då har jag å andra sidan en riktigt syratålig hy. Köp!

1 0
Hanna Verifierad kund 26/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Den här masken är verkligen go och skulle vilja rekommendera den. Brukar inte vara så imponerad av produkter efter första användande men det blev jag av den här. Den svider till rejält så var beredd på det (inget för den med känslig hy), brukar massera försiktigt och sedan lägga på lite extra mask där jag har mest problem med porer eller finnar innan jag låter den sitta på 7 min. Kan verkligen känna hur huden blir exfolierad och upplever att mina porer blivit mindre synliga sen jag började använda den. Priset är lite saftigt men den räcker väldigt länge!

0 0
Frida Verifierad kund 17/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton

Älskar denna peeling! River lite härligt vilket jag älskar. Låter den sitta i några minuter så att AHA syran hinner verka ordentligt. Efteråt får jag en len hud som känns riktigt ren!

1 0
Johanna Cromer Verifierad kund 06/08/2018

Ger slät hy och känns att den är effektiv. Lite väl dyr men dryg.

1 0
Anna Verifierad kund 24/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Finns ingen mask i världen jag älskar mer än denna! den svider till gött och man får en helt annan len känsla i ansiktet efter att ha sköljt av den.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pumpkin Enzyme Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.