ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Jens Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jäkla vad man känner efekten av den här. Den drar liksom i hop och tightar till runt ögonpartiet på ett riktigt skönt svalkande vis. Jag har provat svindyra ögonkrämer som varit både bra men också dåliga men om du är en sån som tänker att ögonkrämer måste ligga över ett visst pris och spllar därför bort produkter under en specifik summa så gör du en tabbe i så fall. Varför lägga ut mer pengar på att få samma resultat. Den gör allt den utlovar och vill slå ett litet extra slag för den här iaf då jag tror att den lätt kan bli lite bortglömd.

18 0
Therese Verifierad kund 04/03/2019

Denna produkt är väldigt svalkande och skön och tar nästan direkt bort påsarna under ögonen efter applicering. Dock gör den inte så mycket för de mörka ringarna eller de fina linjerna. Men om man som jag, vill få ner svullnaden under ögonen som primära anledning till ögonkräm, så får den 9/10 i betyg.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Puffy Eyes Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.