ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Hélin Verifierad kund 29/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Är väldigt kinkig med mina dagkrämer då jag använder smink varje dag. Dagkräm med SPF tenderar att smula sig ibland och kan lägga sig som en hinna, men det gör inte denna! Bra lyster får man dessutom. Luktar svagt parfymerat också, på ett bra sätt!

0 0
Sofia Verifierad kund 25/07/2018

Love skin city

0 0
Emelie Verifierad kund 17/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jättenöjd med denna. Känns tunn och lätt på huden, lämnar ingen hinna och har en lätt blommig doft.

0 0
Lina Verifierad kund 22/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Har tidigare använt ett ansiktssolskydd från dermalogica och gillar den verkligen. Köpte denna från Decleor för i år men tycker inte att den passade mig. Tycker den lägger sig som en fet hinna på hyn och jag ser alldeles blank ut i flera timmar efter jag satt på den. Antar att det måste vara svårt att lägga smink på efteråt eftersom den är så fet, men har ej riktigt provat så kan inte säga med säkerhet. Extremt lätt att få i ögonen under dagen, vet ej om det har med hur jag sätter på den att göra eller om den är särskilt rinnig i formulan etc. kan inte minnas att jag haft samma problem med den jag gillar från Dermalogica. Personligen kommer jag inte att köpa just denna igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Protective anti-wrinkle cream face spf 50 inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett solskydd som är perfekt att använda på stranden men önskar du ett uv-skydd som du använder dagligen i din rutin under makeup kan jag istället rekommendera Hydra Floral spf 30 Anti Pollution hydrating fluid eller Hydra Floral White Petal CC Cream spf50 från Decléor som du med en torr hy kan applicera över en rikare creme. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Protective Anti-Wrinkle Cream Face SPF 50, 50ml med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.