ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Martina Verifierad kund 29/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Min hy är väldigt känslig i perioder och denna är den enda som lugnar ner den. Som plus ger den min hy glow, pigmentetförändringar suddas ut, finnar och pormaskar försvinner och huden hamnar äntligen i balans. Nu har jag äntligen accepterat att det finns inget bättre för min hy och min hy har aldrig mått bättre.

1 0
Sabina Verifierad kund 21/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Hjälper att lugna min känsliga, reaktiva hud och eventuella finn-attacker. Skön oljeliknande konsistens utan att lämna en oljig hinna på huden. Dock känner jag som är torr att den är mer anpassad för oljig hud (som det står i beskrivningen) med Trollhassel och Zink. Jag känner att huden blir lite uttorkad, men använder ändå när jag jobbar då den ger ett fantastiskt antioxidativt skydd mot föroreningar. Balanserar upp med extra återfuktning och återfettning. Väldigt dryg, prisvärd och stabil produkt!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Polyphenol in Propolis 15% Ampoule med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.