ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Kristina Verifierad kund 09/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

En lugnande och fuktgivande produkt. Har räddat min hy nu under vintern och våren. Lär verkligen köpa en flaska till nu när den är slut.

3 0
Ann-Sofie Verifierad kund 17/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Sedan jag började använda den här produkten ( innan mitt serum och kräm) mår huden bättre. Huden blir inte röd som innan samt att den alltid är återfuktad- även nu under vintertid. Superbra produkt som jag kommer köpa fler gånger. Så glad att den finns att köpa i Sverige nu.

3 0
Catharina Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Detta essence är det absolut bästa jag provat. Klappar in det efter rengöring morgon och kväll och huden blir slät och fylld av strålande glow. Jättenöjd!

0 0
JW Verifierad kund 26/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Trodde inte denna skulle göra någon skillnad för mig men ville ha ett essence nu till vintern och valet föll på denna. Vad fel man kan ha. Min hy har blivit så suuuper fin. Inte varit så här fin på länge!! Balanserad, återfuktad och mina utbrott har helt lugnat ner sig. Så snacka om att jag är lycklig över att den blev mitt val.

2 0
Lidija Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har en väldigt känslig hy som knappt tål några syror eller på tok för aktiva ämnen. Sedan i våras är denna essence med i min rutin både morgon/kväll & vilken skillnad det har blivit! Verkligen en skonsam syraprodukt som skyddar & återfuktar på samma gång. Bonus att den ger superfint glow!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.