ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Janna Verifierad kund 25/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Pro-collagen advanced eye treatment från Elemis är dessvärre väldigt vattningt vätska som inte ger någon effekt på påsar eller små rynkor under ögonen. Passar nog bäst på tonåringar som har fräsch hud och spänst under ögonen av naturliga skäl.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett serum som du med fördel använder under din ögoncreme för att få ett djupare resultat.Serumet har ingredienser som är uppbyggda med väldigt små molekyler för att lättare kunna penetrera ner på djupet i huden. Detta leder till att serumet även har en lätt konsistens. För bästa resultat på linjer kring ögonen skulle jag rekommendera att du kombinerar denna med Elemis Pro collagen eye renewal. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ulrica Verifierad kund 09/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Fjäderlätt serum som jag inte kan/vill vara utan. Användes morgon och kväll under ögonkräm för att minimera rynkor och elasticitet. Snäll emot känsliga ögon.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pro-Collagen Advanced Eye Treatment med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.