ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Helen Verifierad kund 17/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Bästa jag provat! Bättre än både dermalogica och klairs. Rengör samtidigt som den återfuktar! Kommer aldrig byta!

10 0
Marika Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Har aldrig använt en pre-cleanse tidigare, men kände att det var dax att testa. Doftar inte speciellt mycket och är väldigt enkel att använda. Om man är torr i huden så tror jag definitivt att den här skulle fungera som en ensamrengöring då det inte blir någon hinna kvar. Rekommenderar till alla! Min känsliga hud har inte heller reagerat av den här =)

0 0
Stefanie Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Älskar den här! Bästa oljerengöring jag testat. Har fått en livstidsplats i badrumshyllan!

0 0
Annika Verifierad kund 15/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Acne

Väldigt bra oljerengöring! Lätt konsistens trots att det är en olja. Enkel att skölja av och lämnar ingen hinna. Svagt parfymerad.

0 0
Jessica Verifierad kund 21/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Så himla bra cleansing oil! Den löser upp all mineral foundation och jag kan tänka mig att den får bort solkräm lika bra också! Den tar tyvärr slut fort men jag kommer absolut att köpa den igen.

0 0
Lisa Verifierad kund 01/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jättebra pre-cleanse, tar bort smink superbra utan att behöva ''anstränga'' sig. Tyvärr innehåller den parfym vilket jag märkt att jag inte tål, vilket kan vara bra att ha i åtanke så kommer inte köpa den igen. Om man vet att ens hud klarar av parfym skulle jag dock verkligen rekommendera den!

1 0
Angelica Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Blankhet

Bästa sminkborttagningen jag provat! Så smidig att använda och jag behövde bara 1 pump trots att jag var fullt sminkad. Huden kändes len och skön efteråt. Jag rekommenderar verkligen!

1 0
Ronja Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Så himla bra! Jag använde Klairs för några år sen och den försvann aldrig från huden utan det fanns alltid en hinna kvar. Jag har därför inte velat rengöra med olja efter den dåliga erfarenheten men nu! Jag är frälst. Denna har en rinnig konsistens, noll doft och den lämnar en härlig, ren och len känsla kvar efter tvätt.

0 0
Stephanie Verifierad kund 10/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Min favoritolja. Har tidigare haft klairs men denna tycker jag är snäppet bättre. Upplevde att klairs lämnade en hinna, vilket denna inte gör. Denna är lite rinnligare i konsistensen men ser inte det som någon nackdel ????

0 0
Maria Verifierad kund 30/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

En väldigt len olja som jag använder på torrt ansikte som precleanse och följer upp med en vattenbaserad rengöring. Oljan tar utan problem bort all makeup från mascaran (Sensai 38grader) till foundation utan att torka ut eller svida i ögonen. Den sköljs enkelt bort med ljummet vatten och lämnar ansiktet otroligt rent. PLUS att den luktar supergott. Denna olja har fått en permanent plats i min hudvårdsrutin och jag rekommenderar den verkligen!

1 0
Tilda Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jättebra oljerengöring! Den tar bort alla orenheter direkt och har en härlig konsistens. Är inne på flaska nr 2 nu och kommer fortsätta köpa den framöver. Kombinerar denna med deras Pro Balance Creamy Cleansing Foam och det är den bästa kombinationen av rengöring jag haft!

2 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Älskar oljerengöring generellt och detta är den bästa jag testat. Slår ut den tidigare favoriten från Klairs och extra plus att den dessutom är billigare. Enda nackdelen är att den ej går att ha i necessären när man reser då ''close-funktionen'' inte går att lita på.

3 0
Sandra Verifierad kund 23/09/2019

Min första oljebaserade rengöring. Den rengör och tar bort all makeup. Väldigt lätt och rinnig konsistens. Blir lite grumlig i ögonen, men inget som är obehagligt och det försvinner så fort man tvättar av den och går på med sin vattenlösliga rengöring. Min hud känns väldigt balanserad och återfuktad och ingredienserna är väldigt bra i denna också!

2 0
Kristin Verifierad kund 17/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Blankhet

En av de bättre rengöringsoljorna jag har testat - den tar bort allt smink utan problem, väldigt lätt att tvätta bort och huden känns ren efteråt. Lämnar ingen ''hinna'' kvar på huden som jag tyckte Klairs gjorde. Jättenöjd, kommer definitivt köpa igen!

4 0
Ullis Verifierad kund 07/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Denna är fantastiskt. Precis som någon annan beskrev är den tunn i konsistensen men är bara till en fördel. Makeup går bort jättelätt. Älskar den

3 0
Cia Verifierad kund 27/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

En rengöring som gör vad den ska. För mig räcker denna, jag rengör inte med något annat efteråt. Jag tycker att den tar bort ett lager foundation utan problem. Den lämnar ingen kladdig hinna som man kanske kan tro när man tänker olja, utan huden känns bara ren efteråt.

4 0
Pernilla Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Jättehärlig olja som gör det den ska. Den är lite tunnare i konsistensen än Klairs. Men inget som är en nackdel. Med tillhörande tvätt är detta set min nya favorittvätt!

8 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pro Balance Pure Cleansing Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.