ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Helen Verifierad kund 17/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur

Bästa jag provat! Bättre än både dermalogica och klairs. Rengör samtidigt som den återfuktar! Kommer aldrig byta!

8 0
Saga Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Älskar oljerengöring generellt och detta är den bästa jag testat. Slår ut den tidigare favoriten från Klairs och extra plus att den dessutom är billigare. Enda nackdelen är att den ej går att ha i necessären när man reser då ''close-funktionen'' inte går att lita på.

0 0
Sandra Verifierad kund 23/09/2019

Min första oljebaserade rengöring. Den rengör och tar bort all makeup. Väldigt lätt och rinnig konsistens. Blir lite grumlig i ögonen, men inget som är obehagligt och det försvinner så fort man tvättar av den och går på med sin vattenlösliga rengöring. Min hud känns väldigt balanserad och återfuktad och ingredienserna är väldigt bra i denna också!

1 0
Kristin Verifierad kund 17/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Blankhet

En av de bättre rengöringsoljorna jag har testat - den tar bort allt smink utan problem, väldigt lätt att tvätta bort och huden känns ren efteråt. Lämnar ingen ''hinna'' kvar på huden som jag tyckte Klairs gjorde. Jättenöjd, kommer definitivt köpa igen!

3 0
Ullis Verifierad kund 07/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Denna är fantastiskt. Precis som någon annan beskrev är den tunn i konsistensen men är bara till en fördel. Makeup går bort jättelätt. Älskar den

2 0
Cia Verifierad kund 27/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

En rengöring som gör vad den ska. För mig räcker denna, jag rengör inte med något annat efteråt. Jag tycker att den tar bort ett lager foundation utan problem. Den lämnar ingen kladdig hinna som man kanske kan tro när man tänker olja, utan huden känns bara ren efteråt.

3 0
Pernilla Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Jättehärlig olja som gör det den ska. Den är lite tunnare i konsistensen än Klairs. Men inget som är en nackdel. Med tillhörande tvätt är detta set min nya favorittvätt!

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pro Balance Pure Cleansing Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.