ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Frieda Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Magisk rengöring! Väldigt dryg, en liiiiiten ärta ger mycket lödder, blir lite som ett raklödder i konsistensen. Väldigt len och härlig, känner mig inte alls stram efteråt. Luktar fräscht. Kommer köpa igen!

5 0
Frida Verifierad kund 17/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Väldigt dryg och härlig konsistens! Jag vill verkligen tycka om den och har gett den en ny chans gång på gång, men den lämnar min hud kliande. Det jag misstänker att det verkar vara någon eterisk olja, kanske apelsinskalsolja om jag fattade innehållsförteckningen rätt, vilket brukar irritera min hud och också andra allergiker. Parfym brukar inte ge några irritationer på min hud men eteriska oljor gillar den inte. Jag skulle gärna önska att ni på skincity skulle kunna skriva ut tydligare om produkten innehåller eteriska oljor. På Paulas choice finns en hel artikel om ''How Essential Oils Can Hurt Skin''. Annars är jag ett stort fan av skincity!:)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Hur man reagerar på olika ingredienser är väldigt individuellt, vissa trivs jättebra med eteriska oljor medan andra inte gör det. Vi finns tillgängliga via chatt, mail och telefon så känner du dig osäker över en produkt är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Löddrande rengöring som lämnar huden ren, mjuk och återfuktad. Ibland vill man ha en riktigt löddrande ''tvålig'' rengöring och då är denna perfekt. Innehåller probiotika, det är säkert bra på sikt, men har inte märkt någon jätteskillnad. Diskret, avslappnande doft av bland annat apelsin.

0 0
Tilda Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Superhärlig tvätt som rengör utan att ansiktet känns för stramt. Konsistensen känns återfuktande. Men det mest intressanta var hur lite som behövs! Typ bara någon millimeter av produkt räcker till att löddra hela ansiktet och halsen. Kommer antagligen köpa igen sen när min tar slut, om något år eller så.

0 0
Fanny Verifierad kund 07/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Detta är den absolut bästa rengöringen jag någonsin haft! Känner mig jätteren och den är superdryg! Har testat alltifrån receptbelagda hudvårdsprodukter till dermalogica, men denna slår allt!

1 0
Signe Verifierad kund 02/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Tyckte den här rengöringen gav en alldeles för stram känsla och skulle inte säga att den passar hudtyper som är torra eller uttorkade över huvud taget. Tyckte mycket bättre om gelrengöringen med tea tree från samma märke.

1 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Signe, tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna rengöring inte känts optimal för dig. Detta är en skumrengöring som rengör på djupet utan att torka ut huden, men har man en väldigt torr hud så kan det vara bättre att välja Pro Balance Pure Cleansing Oil från samma märke. Kontakta oss på info@skincity.se om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jessica Verifierad kund 31/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Fantastiskt bra rengöring! Rengör på djupet och det behövs inte mycket produkt utan bara en liten klick räcker till hela ansiktet.

1 0
Sofia Verifierad kund 01/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Blankhet

Denna rengöring passade mig inte alls tyvärr. Kände mig ordentligt stram i ansiktet och fick kliande utslag. Kör nu enbart på en oljerengöring för att lugna huden igen och bygga upp hudbarriären. Så inget för den känslige om man säger så.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att denna rengöring inte känts bra för dig. Detta är en skumrengöring som rengör huden på djupet utan att torka ut huden och bevarar även hudens barriär. Då varje hud är unik så kan man reagera så otroligt olika på olika typer av ingredienser. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta en ny rengöring som kommer kännas bättre för dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

anna Verifierad kund 28/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

bästa hudrengöringen jag någonsin använt. extremt dryg, väldigt återfuktande men lämnar ändå huden helt ren utan någon oljig känsla.

0 0
Anna Verifierad kund 15/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Väldigt besviken på denna rengöring. Tycker inte att den tar bort allt smink, framförallt mascara. Har torr hy och min hy blev alldeles stram efter. Blir att beställa min vanlig rengöring från PC igen. Enda positiva är att den är väldigt dryg. Tycker inte det borde stå att den passar alla hudtyper.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det är en rengöring som avlägsnar make up, men har man tung make up så rekommenderar vi att man börjar med en pre-cleanse. Life Pure Cleansing Oil från samma märke är ett fint alternativ. Kontakta oss på Kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Madelene Verifierad kund 14/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

En helt underbar och bra rengöring , väldigt dryg behövs liten klick för att få ett lödder , älskar doften oxå , bästa jag provat .

0 0
Helen Verifierad kund 17/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa jag provat! Känns som silke på huden och huden lämnas återfuktad. Provat många märken genom åren men denna slår alla. Rekommenderas varmt!

0 0
Pernilla Verifierad kund 13/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Jättehärlig tvätt. Luktar fräscht!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pro Balance Creamy Cleansing Foam med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.