ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Anna Verifierad kund 15/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Bästa borsten för pressat puder jag testat! Använder pressad mineral foundation och denna borste får lätt upp en bra mängd produkt och med den rätta (rekommenderade) tekniken lägger det sig snyggt & naturligt på huden. Täcker dessutom porer och skavanker på ett sätt som en kabuki eller vanlig puderborste inte klarar, på mig iallafall.

8 0
Anna Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag älskar den här. Bästa puderfoundationborsten jag har testat. Precis lagom mjuk och tät så att den plockar upp rätt mängd produkt och gör att det smälter in superfint i huden. Jag använder den till Squalane compact foundation, men skulle tro att den passar väldigt bra till löst puder också.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pressed Powder Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.