ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Anna Verifierad kund 15/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Bästa borsten för pressat puder jag testat! Använder pressad mineral foundation och denna borste får lätt upp en bra mängd produkt och med den rätta (rekommenderade) tekniken lägger det sig snyggt & naturligt på huden. Täcker dessutom porer och skavanker på ett sätt som en kabuki eller vanlig puderborste inte klarar, på mig iallafall.

9 0
Helene Verifierad kund 27/05/2020

Jag är oftast ganska kritisk av mig men den här borsten vill jag enbart hylla!! Har testat diverse borstar från olika märken till olika produkter och aldrig fått någon superfeeling, det funkar bättre och sämre, ibland fungerar svamp eller fingrar bättre. Men med den här till kompakt puder och foundation, det är guld! Min foundation har aldrig sett så magisk ut, det går på ett kick och blir så himla bra! Lite knivigare ställen som under ögon och vid näsvingar- det blir hur bra som helst. Och jag är verkligen inget proffs vad gäller teknik, kan jag kan alla. Jag funderar faktiskt på att köpa en till att ha i reserv om de skulle sluta tillverka den, så såld är jag.

0 0
Anna Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag älskar den här. Bästa puderfoundationborsten jag har testat. Precis lagom mjuk och tät så att den plockar upp rätt mängd produkt och gör att det smälter in superfint i huden. Jag använder den till Squalane compact foundation, men skulle tro att den passar väldigt bra till löst puder också.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pressed Powder Brush med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.