ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Chris Verifierad kund 15/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

På tok för dyr för att vara så odryg och innehålla så lite produkt. Jag behöver två pumpar för hela ansiktet om jag inte vill ha lite foundation över den för att täcka de röda partierna på kinderna. Jättebesviken. För mycket pengar för så lite produkt som inte täcker/korrigerar det den lovar. Kommer inte köpa igen. Men Cliniicares andra produkter är fantastiska.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna creme inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en färgad creme som hjälper till att jämna ut hudtonen men har inte en täckande effekt som en foundation eller en concealer. Kontakta gärna oss om du önskar rådgivning om produkter. Vi hjälper dig gärna att hitta produkter som kommer passa just din hud för att uppnå de resultat du önskar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Michaela Verifierad kund 03/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Acne Blankhet

Fullkomligt älskar detta solskydd. Känns fuktgivande utan att vara fet öht och den utjämnande effekten är större än vad jag trodde. Känns ''lyxig'' på huden. MEN - jag behöver två pumpar för att täcka hela ansiktet ordentligt och då tar den tyvärr slut väldigt fort. Blir tyvärr en lite väl dyr vana :( Men den är fantastisk!

0 0
Erika Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Så nöjd! Jag använder den som dagkräm, behövs inget mer om man är ute efter en färgutjämnande kräm. En pump täcker ansikte och det har åtminstone räckt för att jag inte ska bränna mig av vårsolen.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Premium Dermo Corrective SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.