ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
tilda Verifierad kund 05/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tar verkligen bort sminket riktigt bra & härlig och fräsch formula. Doftar gott! Tar 2 bomullspads med oljan på och sveper över hela ansiktet och ibland fransarna (annars vatten och olive cleansing) Men man kan inte ta oljan på ansiktet med bara händerna och gnugga och sen skölja av. Då lämnas en tjock hinna kvar. Ett minus till är sprayflskan, varför inte en förpackning med öppning som man kan ¨klicka ner´´? :)

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Vad kul att du tycker om denna rengöringsolja. Förpackningen har tidigare varit med ett klick-lock men är nu uppdaterad med en sprayflaska. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Julia Verifierad kund 07/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Gillar verkligen denna, ej fet-kladdig utan mer lätt. Tar bort make up bra i hela ansiktet, även ögon. Har använt både direkt på huden och på fuktad bomullspad och sista alternativet är att föredra.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Precleansing Oil Gentle med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.