ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Pamela Verifierad kund 01/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Jag märker skillnad på min hy bara efter fyra dagars användning. Klarare och jämnare hudton för att inte nämna glowet!! Dyr produkt, men värd varenda krona.

0 0
Susanne Verifierad kund 27/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag blev förvånad över hur rik och fyllig det här serumet är. Det är mer som en kraftfull lotion än ett serum. Nu måste jag fundera ut hur jag ska kunna addera det här till min hudvårdsrutin?

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Potent C Power Serum är ett kraftfullt vitamin C-serum, det stämmer att den är något rikare i sin formula. Varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så kan vi se över din rutin och hjälpa dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tobias s Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag bara älskar denna produkt. Jobbar man som jag treskift vill man ha produkter som funkar. Helt lyrisk när den jag smörjer mig med denna. Köp den o ge dig själv det bästa du kan få.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Potent C Power Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.