ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Ellen Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Superdryg tvål, där man kan dela in tvålblocket i 6 mindre bitar. En sån liten bit har räckt i 2 månader för mig och då använder jag den både morgon och kväll. Man känner sig väldigt ren och tycker även den avlägsnar smink bra. Kommer fortsätta köpa när den tar slut!

7 0
Eleni Verifierad kund 10/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Gjorde ett av hudtesten och fick tips om Klair produkter, bl.a. denna. Tvålen löddrar lätt samt håller sig fuktig och fräsch. Dock luktar löddret inte gott. Jag har lite torr hud, men med stora porer i T-zonen och som blir lite oljig under dagen. Jag gillar denna tvål efter ca 2 månaders användning! Den rengör väl, men är ändå mild. Om jag använt smink använder jag Klairs Gentle Black Deep Cleansin Oil och sedan denna tvål. Jag upplever att huden blir väldigt ren och utan så mycket gnuggande. Rekommenderas för de med hud liknande min.

0 0
Anna Verifierad kund 22/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar

Något besviken på tvålen, svarta masken från Thomas Peter Roth rengör mycket mer än den här tvålen. Tycker inte att den rengör huden som jag hade hoppats på.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en rengöring som avlägsnar talg från hudytan och verkar långsiktigt på huden men sedan är det viktigt att man följer upp bra serum och cremer som är anpassade för din huds behov. En ansiktsmask har andra aktiva ingredienser som verkar mer på djupet än vad en rengöring gör och på så sätt är det svårt att jämföra resultat av en rengöring kontra en ansiktsmask. Önskar du vägledning kring vilka produkter som kommer passa just din hud och ge dig det resultatet du önskar får du gärna kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alva Verifierad kund 13/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Gjorde skincitys hudtest och blev rekommenderad klairs hudvård. Har använt den här tvålen ett par veckor nu, och är verkligen nöjd! Den är dryg, löddrar lätt och fint, torkar inte ut och tar bort smink och orenheter. Upplever att mina porer blivit mindre,har även mindre finnar. Börjar nu gå över mer och mer till klairs produkter. Rekommenderar!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pore Gentle Black Sugar Charcoal Soap med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.