ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Linnea Verifierad kund 01/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Älskar denna! Lätt i konsistensen, stelnar inte utan enkel att tvätta av och vinner varje fight mot mina pormaskar på näsan (men samtidigt snäll mot min känsliga och normalt lite röda hy). En perfekt söndagsmask!

20 0
Daniela Verifierad kund 12/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Denna måste vara min favorit någonsin när det gäller en djuprengöring. Huden känns len och får en lyster efter att jag har använt det. Den rengör mina porer så pass bra att jag mer sällan använder mig av denna strips som man drar av på näsan. Funkar lika bra på vintern som på sommaren, dock använder jag den något oftare på sommaren. Är inne på min fjärde tub.

0 0
Malin Verifierad kund 10/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Denna gillade jag inte alls. Tyckte jag blev äcklig i hyn och kände mig väldigt oren. Tog någon dag innan min hy blev bättre

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Pore Clarifying Charcoal Gel Mask är en djuprengörande mask innehållandes aktivt kol som ger en utrensande effekt. Detta kan resultera i att underliggande plitor kommer upp till ytan, detta är oftast ett tecken på att huden behöver rensas ut. Används masken mer regelbundet kommer huden hålla sig i en bättre balans och dessa plitor kommer hållas under kontroll tillsammans med en bra daglig hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 16/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

En prisvärd och effektiv mask! Den renar på djupet, jag märker förändring omgående på mina porer. Dock så svider det under tiden och efter jag tagit bort masken, så jag måste alltid använda en fuktmask efteråt för att kompensera upp. Blir lätt röd efter men det lägger sig snabbt. Jag använder denna endast där det behövs, inte i hela ansiktet utan fokus på t-zonen. Trots sveda så kommer jag fortsätta köpa denna, den är perfekt att lägga en gång i veckan och verkligen värd pengarna!

4 0
Hannah Verifierad kund 15/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Den här fungerade inte för min hud. Hade rodnad och sveda i huden i en timma efter användning.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna mask inte fungerade för dig. Det är en djuprengörande mask som passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden. Men självklart kan man reagera på precis vad som helst i innehållet även om det är ovanligt. Återkom gärna till oss på kundrelationer, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Alexandra Verifierad kund 28/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Ok mask. Jag tycker inte att den ger några synliga resultat på en gång, men jag har inte heller några ''problem'' med min hud. Tycker dock att den känns fräsch. Jag behöver dock ge ansiktet ordentligt med fukt efter masken, då huden känns lite torr precis efteråt. Rekommenderar den om man vill ha en ok mask till bra pris.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna mask är framtagen för en blandad till fet hy där huden lätt blir tilltäppt. Den har en renande effekt på huden och hjälper till att motverka att huden ska täppas till samtidigt som den har en lugnade effekt. En bra mask för en hud som har tilltäppta porer och orenheter. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Moa Verifierad kund 16/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Trogen PC kund men denna gillade jag inte, väldigt odryg och min hy känns extremt spänd och torr efter användning av denna mask.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna masken inte uppfyllt dina förväntningar. Denna masken är avsedd för att djuprengöra huden samt lösa upp tilltäpptheter. Punktbehandla gärna med denna mask på de områden som behöver en djuprengöring, tex t-zonen (panna, näsa och haka) och applicera en återfuktande mask på de övriga delarna av ansiktet. Har du en fuktfattig hud kan du med fördel applicera hyaluronic acid booster under masken för att motverka att huden blir torr. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Pore Clarifying Charcoal Gel Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.