ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Kristina Falk Strandberg Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Fantastisk skön mask som lämnar huden mycket mjuk och rodnad dämpar sig direkt och efteråt. Huden känns återfuktad och fräsch efteråt.

8 0
Anna Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Min bästa mask! Använder under vintertid dagligen, ofta har jag den till och med som ett serum under ansiktskräm.

1 0
Marika Verifierad kund 06/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Älskar den här masken! Den gör huden supermjuk och minskar rodnaden på mina kinder. Jag brukar ''multimaska'' genom att först använda clarifying mask från skinceuticals, (då jag har en del pormaskar och finnar), låter den verka i ca 20 min, tvättar av och lägger sedan denna mask. Min yttorrhet är ett minne blott, kan verkligen rekommendera denna!

1 0
Anna Verifierad kund 29/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne Blankhet

Väldigt bra ansiktsmask. Huden får som en extra boost av fukt och näring och blir mer lugn. Jag vaknar alltid upp med en klarare hy när jag använt den här kvällen innan.

1 0
Marie Verifierad kund 09/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Gillade denna mask väldigt mycket!! Tyckte bäst om den när jag hade den som en nattmask. Den lugnar, plumpar huden och återfuktar väldigt bra . Jag rekomenderar denna mask och ser fram emot att testa mer produkter från skinceuticals :)

1 0
Mona Verifierad kund 14/08/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

En riktigt riktigt skön mask. Lugnar omedelbar rodnader och värmekänsla i huden. Använder den ofta som sovmask och resultatet är superbra. Lugn och väl återfuktad hud. På mig svider den inte vilket många masker kan göra på mig.

2 0
Caroline Verifierad kund 30/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud

Har en känslig blandhy och hade stora förhoppningar på den här masken. Tyvärr blev det en total besvikelse, svider när jag har den på och lämnar min hud mer röd och blossande än innan jag la på den. Vet att det här med känslig hud är knepigt, så den kan säkert passa vissa men min hud gillar den inte.

3 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det är verkligen tråkigt att du har reagerat på denna produkt och jag förstår din besvikelse. Produkten är anpassad för en känslig hud och vi har många återkommande kunder som har fått fina resultat efter användning av denna mask. Reaktionen som du fått låter som en allergisk sådan. Då man kan vara allergisk mot precis vad som helst så kan detta inträffa även om det är ovanligt. Vi har nu kontaktat dig för att guida dig vidare till en produkt som ger en positiv effekt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Lotta Verifierad kund 03/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken

Lugnande och svalkande mask, känns som en fuktbomb när huden känns torr och stramande så här års. Ger fin lyster och en av alla mina masker som blivit en favorit.

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Phyto Corrective Masque med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.