ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Mona Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Oj vilket serum. Bara efter några dagar så är mina rodnader borta. Mina ytliga kärl är mindre framträdande. Alla med känslig hud borde testa det här serumet. Värt varenda krona.

12 0
Rebecka Verifierad kund 07/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Ledsen... men det är kan vara det bästa serumet jag någonsin haft!!! Det kommer bli dyrt det här men oj vad värt! Har en reaktiv, känslig, röd hy som är otroligt svår att få jämn och lugn. Men detta serumet fixade det på en knapp vecka. Fortfarande lite rött kvar men kärlen på kinderna och blossigheten har redan börja lägga sig. Längtar tills jag har råd har också köpa hem Redness neutralizer! Tyckte serumet var väldigt dyrt men det är såå drygt och kommer räcka länge! 3 droppar räcker gott till mitt torra ansikte!

0 0
Maya Verifierad kund 08/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Använt denna morgon och kväll tillsammans med PC niacinamide booster och wow vilka resultat. Har problem med rodnad och ytliga blodkärl vilket jag la 2000 på IPL behandling för att försöka fixa. Detta serum är ett bättre alternativ då resultatet faktiskt håller. Använt upp mitt nu och ska prova andra liknande serum för att hitta det bästa!

0 0
Marie Verifierad kund 20/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Jag verkligen ÄLSKAR denna produkt. Använt phyro corrective tillsammans med redness neutralizer i några veckor nu och redan nu så ser jag skillnad på hyn. Lugnar verkligen ner min känsliga hud och minskar rodnad. Är stor skillnad på min hy, även småfinnarna verkar minska... Jag kommer köpa flaska efter flaska. Dyr ja men så värd det ??

3 0
Heidi Verifierad kund 21/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Funkar bra ! Får man använda serumet tillsammans med C E ferulic..?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Phyto Corrective går absolut fint att kombinera med Skinceuticals olika C-vitamin serum. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta det serum som kommer passa just din hud bäst. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Johanna Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Det här serumet är fantastiskt för min hy. Det är lätt att applicera, har ingen stark doft och lugnar ner min annars röda och lättirriterade hud. Ett väldigt snällt och effektivt serum som jag numera inte kan utesluta från min rutin. Den är ett måste.

2 0
Tove Verifierad kund 29/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Jag har använt Phyto Corrective Gel nu i tre veckor, tillsammans med en rekommenderad SkinCeuticals rengöring, redness neutralizer och UV-skydd, och jag har aldrig varit så nöjd med en produkt. Jag såg verkligen skillnad på min hud direkt - den ser klarare och mindre röd ut, och nu efter tre veckor har den en helt annan ''stuns'' än innan. Funkade toppen för mig! Bra att vänja in huden dock, och jag rekommenderar alla att höra av sig till SkinCitys hudterapeuter för råd under processens gång.

7 0
Daniella Verifierad kund 20/10/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Det här serumet lugnar verkligen huden. Kan varmt rekommendera det.

4 0
Charlotta Verifierad kund 27/08/2018

Har använt detta serum en tid. Först genom ett varuprov. Det har en angenäm doft och absorberas kvickt. Dock har jag svårt att avgöra om det har en lugnande effekt på min hud som emellanåt blossar upp.

1 0
Anna Verifierad kund 05/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Mycket bra! Går in i huden och återfuktar på riktigt. Luktar lite örtigt.

3 0
Azra Verifierad kund 27/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Väl värt pengarna! Detta serum är ett av de bästa jag provat. Jag är yttorr och får lätt inflammerade finnar men med denna känns min hud återfuktad och plumpad. Även finnarna ser jag stor skillnad på, både till antal och hur allvarliga utbrotten är. Kör masken från samma serie också, bra kombo!

9 0
Helen Verifierad kund 16/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Min hy är inte lika blossande röd efter min rengöringsrutin. Tycker även att min acne blivit bättre.

3 0
Anna Verifierad kund 21/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Helt fantastisk! Använder denna tillsammans med redness neutralizer och på bara två veckor har mina blodkärl blivit mindre synliga och mitt blossande har upphört. Den har helt enkelt gjort precis vad jag alltid önskat att anti-redness produkter ska göra men inget jag har provat har gett såhär bra resultat. Magiskt!

9 0
MIrjam Verifierad kund 25/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Lätt konsistens med lite svalkande känsla. Har förbättrat mina röda kinder och hjälpt mina övriga rodnar efter portömning och finnar att gå över snabbare. Dryg produkt 1-2 droppar räcker för hela ansiktet.

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Phyto Corrective med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.