ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
S Verifierad kund 02/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Superprodukt som gör sitt jobb. Doftar gott, lämnar ingen vit hinna.

3 0
Lisa Verifierad kund 31/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag gillar denna mycket. Gillar konsistensen och den efterlämnar en jämn, matt yta. Ingredienserna är väldigt rena och bra, borde skydda huden utmärkt utan kemikaliskt solskydd. Tyvärr väldigt dyr, men det kan säkert vara värt det.

3 0
Ellen Verifierad kund 17/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Jag köpte den här produkten efter att ha gjort ett hudtest på Skincity och blivit rekommenderad att köpa denna. Den luktar gott men är väldigt trög och lämnar en vit hinna, oavsett hur lite jag tar och hur länge jag försöker massera in den i hyn. Jag har ljus hy och jag ser ut som ett spöke när jag använder denna. De dagar jag använt den har den skyddat mot solen så på det viset fungerar den men jag har även fått finnar av den (åtminstone tror jag att det är denna, annars är det andra Medik8 produkter som jag köpte samtidigt) så jag har slutat använda den och letar nu vidare efter ett lättare solskydd som inte lägger sig som en kaka i ansiktet.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna creme inte känts passande för dig. Denna creme innehåller ett fysikalisk uv-skydd som får uv-strålarna att studsa bort från hudytan istället för att absorberas av huden. Ibland kan man uppleva att cremen är svår absorberad om man arbetar in den för mycket. Ett tips är att du applicerar den på huden och sedan klappar in den i huden. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/skincity

Anna Verifierad kund 17/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Jag är jättenöjd med den här, precis vad jag var ute efter i ett solskydd! Som med de flesta fysikaliska solskydd måste man arbeta in den i huden och den lämnar en vit hinna till att börja med. Den sjunker dock snabbt in och blir lagom matt. Fina ingredienser och min aknebenägna hy får inga finnar av den! Rekommenderar varmt till alla!

0 0
Ellen Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag gör säkert sitt jobb men den lämnar efter sig en vit hinna och tycker att den känns lite för trög/ fet för att få ett tunt lager. Har ni något tips på hur man undviker det?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! I och med det fysikaliska UV-filtret som denna creme innehåller bör man inte arbeta in denna för mycket. Applicera den lätt med dina händer och klappa sedan in den i huden. Hoppas det gör att produkten känns bättre. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

M Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Helt okej fysikaliskt solskydd med högt zinkinnehåll. Lämnar dessvärre en påtaglig vit hinna om använder den rekommenderade mängden (och jag är blek till att börja med). Jag måste komplettera med extra fuktgivande kräm eftersom solskyddet annars förvärrar min yttorrhet. Tycker dock om den lätta konsistensen och har varken haft problem med irritation eller tilltäppta porer.

0 0
Hanna Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Vit kräm men lämnar ingen vit hinna. Direkt efter insmörjning är hyn blank men det lägger sig fort och ger en satin matt yta. Använder den när jag Inte vill använda cc-kräm eller foundation med spf. Eller när jag vill ha högra spf än dom produkterna ger. Kan va bra att klappa in produkten det sista man gör för att undvika att den smular/korvar sig sådär som spf produkter kan göra.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Physical Sunscreen SPF30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.